Samsung ще продаде Galaxy S8 през април 2017 г

Съдържание:

Samsung ще продаде Galaxy S8 през април 2017 г
Samsung ще продаде Galaxy S8 през април 2017 г
Anonim

Изглежда Samsung все още не е пуснал Samsung Galaxy S8 на пазара и вече трябваше да отложи пускането му на пазара. След много слухове и изтичане на информация за Galaxy S8 ние вярваме, че Galaxy S8 ще бъде такъв (изтекоха няколко реални изображения, които вървят по същия начин) и ще бъде пуснат месец по-късно от обикновено.

Изглежда, че след срива на катастрофата на Samsung Galaxy Note 7 и възстановяването през последното тримесечие на годината сега Samsung е поставил амбицията си много по-високо, отколкото някои смятат. Този път Samsung очаква да продаде около 60 милиона Samsung Galaxy S8, цифра, която надхвърля Galaxy S3 (65 милиона) и Galaxy S4 (70 милиона). Само не забравяйте, че Galaxy S7 продаде около 45 милиона терминала и това отчасти се дължи на пазарната конкуренция.

samsung-galaxy-s8
samsung-galaxy-s8

Samsung ще пусне Galaxy S8 през април

Samsung поиска от своите дистрибутори да започнат доставките възможно най-скоро, но изглежда, че няма да мине до март, преди Samsung да успее да започне масово производство на смартфона.

Samsung изглежда ще представи Galaxy S8 в края на февруари и началото на март (в рамките на MWC 2017 и вероятно в събитие преди първия ден), но това, което няма да направи, е да го пусне в продажба през март същата година. Samsung наистина може да активира резервация на телефони през март, но няма да излезе на пазара до април 2017 г.

Samsung дава шанс на големия си конкурент LG

LG ще заложи много на своя нов LG G6 и ще го пусне преди Galaxy S8, на по-ниска цена и с по-голям марж на печалба благодарение на по-евтин дизайн, дизайн, който няма да бъде модулен.

Тази година войната изглежда е между Samsung (с неговия Galaxy S8, който ще замени всички грешки на Galaxy Note 7) и LG, който ще се опита да се върне към пазарът е много силен с по-продължително издание, но обръща внимание на общността.

От друга страна Apple очаква да продаде около 80 милиона iPhone 8 до края на 2017 г., но не знаем дали това ще бъде възможно, ако Samsung играе правилно. Искаш ли да гледаш войната с нас? Ще бъдем на MWC 2017 и ще ви запознаем с терминала веднага щом имаме възможност да го докоснем.

Популярна тема