Изпратете повече от 10 снимки наведнъж в WhatsApp

Съдържание:

Изпратете повече от 10 снимки наведнъж в WhatsApp
Изпратете повече от 10 снимки наведнъж в WhatsApp
Anonim

Всеки се е посветил на проучване на новините за новите актуализации на най-важните приложения за Android, а в случая с WhatsApp има много хора, които са се посветили на анализирането на приложението (включително неговия вътрешен код), за да намерите промените и подобренията на новата версия.

В този случай WhatsApp току-що беше актуализиран до версия 2.17.6 в своята бета версия и тази нова версия добавя някои интересни подобрения, въпреки че все още няма следа от статуса на WhatsApp, Следващата голяма функция на WhatsApp, която не изглежда да идва твърде скоро. WhatsApp Status ще превърне WhatsApp в един вид социална мрежа, но все още не е ясно как ще го направи или колко значение ще придаде на тази нова функция.

whatsapp-emojis-снимки
whatsapp-emojis-снимки

WhatsApp разширява диапазона от снимки, които можете да изпращате наведнъж

WhatsApp разшири диапазона от снимки, които можете да изпращате наведнъж. Към днешна дата WhatsApp ви позволява да изпращате само 10 снимки наведнъж, но Facebook разбра, че когато отидем на почивка пакет от 10 снимки е много лесно да се надхвърли.

Да, тези ограничения предотвратяват сривове на сървъра и насищане на мрежата, но малко разширяване от 10 на 30 е промяната, която WhatsApp направи в тази нова версия. Точно така, сега WhatsApp ви позволява да изпращате снимки на партиди от 30 вместо 10. Това е малко, но много интересно подобрение.

WhatsApp вече ви позволява да изпращате 30 снимки наведнъж

В допълнение към това малко и дългоочаквано подобрение (особено за тези, които споделят ваканционни снимки чрез приложението) WhatsApp направи и малка промяна в приложението.

Сега, във видеоклиповете, възпроизвеждани чрез WhatsApp, можем да премахнем управлението на екрана. Да, можем да накараме видеоклипа да изглежда на цял екран и с това можем да правим екранни снимки на същия видеоклип по-лесно или да виждаме съдържанието без каквото и да е разкрасяване между тях.

Има две малки и важни промени, които се добавят към списъка с подобрения на WhatsApp в тази последна версия. Ние също искаме повече новини, въпреки че този WhatsApp за 2016 г. се подобри много повече, отколкото мнозина смятаха.

Популярна тема