Facebook ще въведе реклами в средата на видеоклиповете

Съдържание:

Facebook ще въведе реклами в средата на видеоклиповете
Facebook ще въведе реклами в средата на видеоклиповете
Anonim

Видеото във Facebook е страхотно, но изглежда, че момчетата от FB искат да направят повече пари с него. Как биха го направили? С реклами в средата на видеоклиповете във Facebook Вече има достатъчно реклами във Facebook в ъгъла и на времевата линия, за да има повече реклами и сега в средата на видеоклиповете.

Ясно е, че рекламите са от съществено значение за осигуряване на приходи от социалната мрежа, тъй като използването е „безплатно“, тъй като ние се отказваме от нашата информация в замяна. Но последните слухове в Recode показват, че ще имаме видеореклами след 20 секунди на видеоклипове, по-дълги от 90 секундиТака ни казаха момчетата от Recode. Хайде, няма да имаме нищо в кратките 10-секундни видеоклипове.

реклами на цял екран във facebook
реклами на цял екран във facebook

Facebook ще въведе реклами в средата на видеоклиповете

Тази информация, която ви казваме, може да я докаже и да не е окончателна, тоест понякога възникват слухове за неща, които не се изпълняват по-късно. Все още ги пробват и не стават, но ако дадат пари, сигурно работят и то добре. Facebook ще добави реклами във видеоклипове.

Въпреки че нямаме много данни, всичко показва, че тези реклами могат да бъдат спрени след 5 секунди и че ще продължат общо 15 секунди Доста е много, но каквото, такова. По този начин FB ще печели пари с видеоклиповете, публикувани в социалната мрежа, така че потребителите да виждат реклама, когато му дадат Play.

Най-добрата новина, собствениците на видеоклиповете ще вземат 55% от печалбата

Хората, които са администратори на видеоклиповете, ще получат 55% от генерираното от всеки видеоклип, благодарение на рекламата. Ясно е, че няма да струва колкото другите рекламни системи, тъй като ще се вижда по-малко. Но кой знае дали проблемът ще даде резултат. Добра новина е, че Facebook не се възползва от потребителски видеоклипове, но има и други.

Ако нещата се объркат, Facebook може да накара потребителите да спрат да добавят видеоклипове със съдържание. Кой знае какво може да се случи, защото всичко е възможно.

Какво мислите?

Популярна тема