Поставете числов ред на клавиатурата на Google GBoard за Android

Съдържание:

Поставете числов ред на клавиатурата на Google GBoard за Android
Поставете числов ред на клавиатурата на Google GBoard за Android
Anonim

Има много хора, които вярват, че мобилните клавиатури с Android трябва да се използват, както идват. Много хора не знаят, че освен че могат да сменят клавиатурата с всяка друга клавиатура (като GBoard клавиатурата на Google), понякога ви позволяват да бъдете персонализирани по много начини.

GBoard клавиатурата на Google е една от онези клавиатури, които са инсталирани на милиони устройства с Android и е чудесна алтернатива на всяка клавиатура, която идва при вас на Android и не като също. GBoard е ефективна клавиатура и с големия брой подобрения, които получи в последната си версия, ни се струва перфектна клавиатура за всички потребители.

клавиатура-gboard-android
клавиатура-gboard-android

Как да поставите ред с числа в клавиатурата на Google GBoard?

Поставянето на реда с цифри на клавиатурата на Google GBoard е много лесно, но ние направихме малък урок за всички онези, които не знаят как да персонализират клавиатурата на своя Android смартфон.

Процесът може да варира в зависимост от слоя за персонализиране, който има вашият Android или вашата версия на Android, но той е повече или по-малко подобен във всички, просто трябва да следвате интуицията си и всичко, което светът ще намери опция.

  • Трябва да отидете на Настройки на вашия телефон с Android.
  • Потърсете опцията, която казва Език и въвеждане.
  • Там ще видим клавиатурата по подразбиране и по-надолу можем да щракнем върху нея (Gboard).
  • Това ще ни отведе до опциите и в Preferences ще поставим отметка в квадратчето Номериран ред.
  • Ако поставим отметка в това квадратче, редът от цифри ще се появи над буквите точно както се появява на други клавиатури, като клавиатурата на Samsung, например.

Както можете да видите, поставянето на реда с цифри на клавиатура на Android е много прост процес, но някои потребители може да се окажат малко сложни при изпълнението му и затова имаме реши да хвърли малко светлина върху този прост въпрос.

Когато се съмнявате, винаги можете да използвате коментарите и ние ще ви помогнем с всеки проблем, който имате с клавиатурата на Android, особено ако това е клавиатурата GBoard на Google, клавиатура, която обичаме.

Популярна тема