Решение: Galaxy S7 не функционира добре след актуализиране до 7 Nougat

Съдържание:

Решение: Galaxy S7 не функционира добре след актуализиране до 7 Nougat
Решение: Galaxy S7 не функционира добре след актуализиране до 7 Nougat
Anonim

Актуализацията на Android 7 Nougat идва скоро за Samsung Galaxy S7 и Galaxy S7 Edge, но преди да пристигне ви предупреждаваме, че това може да се случи, може да е актуализацията на Nougat или след всяка актуализация на вашия Samsung Galaxy S7 не работи правилно

Това не означава, че актуализацията ще доведе до грешки, но очевидно не е същото да инсталирате чиста версия на Android, отколкото да го направите върху хиляди презаписани файлове и всеки един по различен начин. Да, приложенията, които инсталирате на мобилния си телефон, могат да причинят всякакви повреди и някои от тях или комбинацията от някои от тях може да доведе до неизправност на мобилния ви телефон и още повече, когато пристигне нова актуализация. Това всъщност не е приложимо само за Galaxy S7 с Nougat, но може да се случи на всяка марка и с всяка актуализация, но ние се съсредоточихме върху този мобилен телефон и актуализация, защото идва и не искаме да се плашите.йени

home-nougat-galaxy-s7
home-nougat-galaxy-s7

Как да коригирам проблеми след актуализиране на Galaxy S7 до Nougat?

Ние самите имаме Galaxy S7, който ще получи Nougat много скоро и сме бръкнали толкова много в него, че най-вероятно, за да получим най-доброто представяне от терминала, ще трябва да нулирате операционната система.

Да, това е, което трябва да направите, фабрично нулиране на терминала. Ще ви кажем как се прави и какво трябва да знаете, за да го направите и да не загубите информацията си:

  • Първо трябва да направите backup на всичко важно (снимки, изтеглени файлове, документи и др.). Можем да го направим на microSD, но е най-добре да го запазим на компютър за всеки случай.
  • Второ, ще оставим само важните файлове на microSD (също препоръчваме да я форматирате и да копирате файловете, които искаме да имаме там (снимки, видеоклипове, музика, филми и т.н.) обратно в нея.
  • След като това стане, не забравяйте, че трябва да знаете паролата на Google акаунта, който сте използвали в терминала, и че трябва да конфигурирате телефона, сякаш е нов.
  • Да, това е малко дълъг процес, но е най-добре да го направите, защото всички проблеми обикновено са решени (лоша производителност, сривове на приложението, проблеми с автономността и т.н.).
  • За да направите това, просто отидете на Настройки – Архивиране и възстановяване – Възстановяване на фабричните настройки.

След това можете да решите всичко, със сигурност мобилният ви телефон ще бъде този, който винаги сте искали, който работи чудесно. Сега имайте предвид, че не трябва да инсталирате хиляди приложения, които няма да използвате ден след ден, просто ще инсталирате всичко важно и ще му се наслаждавате.

Популярна тема