Статус на WhatsApp: Нова информация за тази функция

Съдържание:

Статус на WhatsApp: Нова информация за тази функция
Статус на WhatsApp: Нова информация за тази функция
Anonim

Мина известно време, откакто говорихме за статуса на WhatsApp за първи път. Тази нова функция на WhatsApp все още не е излязла наяве, но днес някои от особеностите на новата услуга WhatsApp отново изръмжаха силно.

WhatsApp Status е функция, която ще бъде интегрирана в клиента на WhatsApp, за да добави стойност към общността, но това, което се смяташе за конкуренция за Instagram Stories, няма да бъде толкова напълно. WhatsApp трябва да продължи да се преоткрива и обновява, ако не иска други услуги с голям потенциал да го подминат. За да постигне това, WhatsApp трябва да добави нови функции, които осмислят услугата.

whatsapp-статус-слухове
whatsapp-статус-слухове

Статус на WhatsApp: Какво се знае за новата функция според слуховете?

Тази нова функция изглежда е първият подход на WhatsApp към да стане по-социална платформа Очевидно WhatsApp вече е място за срещи за милиони хора благодарение на своите групи, обаждания и т.н. но това би стимулирало използването на приложението дори когато не искаме да комуникираме.

Не забравяйте, че WhatsApp е роден като просто приложение за състояние и WhatsApp Status има за цел да добави повече стойност към нашия профил, профил, който ще има вид времева линия с някакви новини. Не можем да пренебрегнем, че има много хора, които са се посветили на разглеждането на състоянията, но тези състояния са много малко информация.

Мислехме, че WhatsApp ще бъде зона за нашите мисли

Мислехме, че WhatsApp Status ще бъде област, където можете да споделяте съдържание под формата на мисли за други, но няма да е точно така. Изглежда, че WhatsApp Status ще бъде нещо много подобно на функцията за излъчване, която ви позволява да изпращате едно и също съобщение до много хора

WhatsApp Status ще се използва за изпращане на едно и също съобщение до 256 души едновременно. И да, можем да споделяме текстове, аудиозаписи, видеоклипове и дори-g.webp

Не знаем дали тези съобщения ще бъдат изтрити, когато бъдат публикувани, ще трябва да изчакаме, докато фазата на разработка приключи.

Популярна тема