Samsung Gear S2, S3 и Fit 2, съвместими с iPhone

Съдържание:

Samsung Gear S2, S3 и Fit 2, съвместими с iPhone
Samsung Gear S2, S3 и Fit 2, съвместими с iPhone
Anonim

Samsung работи върху това да направи своите устройства съвместими с iOS от известно време. От 7 януари, вчера събота, Устройствата Samsung Gear S2, S3 и Fit 2 вече са съвместими с iPhone Това е добра новина, защото Вие ще бъдете можете да използвате тези устройства с вашия iPhone с iOS 9.0 или по-нова версия. Тази съвместимост най-накрая е потвърдена, като по този начин се увеличават възможностите на часовника и гривната. Защото сега могат да бъдат продадени повече единици. тъй като няма да имате ограничение с това устройство.

ябълка-iphone-7
ябълка-iphone-7

Samsung Gear S2, S3 и Fit 2, съвместими с iPhone

Последните твърдения, които знаем за тези устройства, са, че ще можем да сдвоим Gear S2, S3 и Fit 2 с iPhone. Но за да стане това с успех, ще трябва да изтеглите официалното приложение Gear Fit Това вече е достъпно от App Store, така че можете да синхронизирате устройството с вашия iPhone.

Първото нещо, което трябва да направите е да изтеглите приложението и след това да го стартирате, и да следвате стъпките за успешно завършване на сдвояването. Същото, което правите с всеки друг часовник, но сега ще трябва да направите същото за тези 3 модела, което е най-доброто, което намерихме от Samsung за закупуване.

Страхотна новина е, че поддръжката за iOS е спечелена, защото сега за тези устройства има повече възможности. Не само тези с устройство с Android могат да ги използват, но и съвместим iOS cкакто ви казахме. Както знаете, повечето устройства с Android са съвместими, добре, сега тези iOS също се присъединяват към количката, така че можете да изстискате повече устройства на Samsung.

Ще желаят ли феновете на Apple да купуват неща от Samsung?

Въпреки че гледайки съперничеството между Apple и Samsung, феновете на Apple все още предпочитат Apple Sport. Ще следим много внимателно темата, но новините не изглеждат никак зле, разбира се. Какво мислиш? Изненада ли ви? Това със сигурност е страхотна новина. Чувствайте се свободни да ни кажете вашето мнение в коментарите.

Повече информация от официалния уебсайт на Samsung.

Популярна тема