В неделя поискайте епични карти в Clash Royale

Съдържание:

В неделя поискайте епични карти в Clash Royale
В неделя поискайте епични карти в Clash Royale
Anonim

Добра новина, ако играете Clash Royale, защото от последните няколко седмици имаме значително подобрение в играта. Сега в неделя можете да поискате епични карти в Clash Royale Преди, както всеки ден, можехте да поискате само обикновени и специални карти. Очевидно никога не можете да поискате легендарните. Но сега ще можете да поискате епични карти, но само в неделя, като можете да ги поискате няколко пъти. Това ви дава възможност да имате епични карти с най-високо ниво, защото обикновено не е лесно, освен ако не купите някои епични сандъци или просто имате късмет.

вземете легендарни карти на clash royale
вземете легендарни карти на clash royale

В неделя поискайте епични карти в Clash Royale

В Clash Royale имаме много епични карти. И има много епични карти, които са на мода като скелетна армия, принц, хвърчащ камък, клонинг или торнадо (наред с други), и изкачването на тези карти е сложно, защото са трудни да получите, а също и защото струват пари. Но сега ще ви струва по-малко да ги имате високи, защото можете да ги поискате в неделя във вашия клан.

Как мога да поискам епични карти в Clash Royale в клан? По същия начин, по който поръчвате нормалните. Трябва да е неделя, от събота вечер до неделя работи. Влезте в клана и натиснете поискайте карти Това ще ви даде броя общи, които можете да поискате, специални и ще ви каже, че можете също да поискате епоси.

  • Дайте само 4 епични карти всеки път.

Запомнете, че ще получите само 4 епоха,за всеки път, когато поискате, така че ако поискате 3 или 4 пъти, ще спечелите доста. Но ако поискате популярен епос, те все още не ви дават много (тъй като половината ви клан вероятно го използва). Не забравяйте, че в Epic Sunday има и няколко в магазина за закупуване.

Ще можете да повишите нивото на епичните си произведения по-рано

Така че, дори ако играете Clash Royale по-рядко или не играете през уикендите, направете го задължително, макар и само за повишете ниво на епичните си карти Clash Royale, защото виждате, че по-възможно е и по-лесно от всякога.

Дори и да играете по-малко, в неделя искайте вашите епоси на всеки два часа, за да се насладите повече. Възползвате ли се от неделята, за да поискате епоси? Кои от тях се опитвате да повишите в момента?

Популярна тема