Hangouts затваря на 25 април

Съдържание:

Hangouts затваря на 25 април
Hangouts затваря на 25 април
Anonim

Изглежда, че този ден никога нямаше да настъпи, но беше потвърдено от самия Google, че Hangouts затваря на 25 април И като имаме Google Allo и Google Duo, не Няма смисъл Google да продължава да поддържа Hangouts. И така, беше потвърдено, че краят на Hangouts е по-близо от всякога Към момента все още го намираме за наличен.

Обичаме Hangouts, много е удобен, но тъй като не ни предлага нищо различно от това, което Allo/Duo не може да ни предложи, няма смисъл Google да продължава да го поддържа. Последните изявления изясниха, че API на Hangouts се затваря И вече има дата, това ще е за 25 април 2017

Изтеглете Hangouts 5.0 от Google Play или APK
Изтеглете Hangouts 5.0 от Google Play или APK

Google спира API на Hangouts (25 април)

Сред изявленията на Google подчертаваме:

„За да оптимизираме нашите усилия допълнително, ние ще оттеглим API на Google+ Hangouts, който позволява на разработчиците да създават приложения за по-старата версия на видео Hangouts.“Както и: « Hangouts вече е фокусиран върху бизнес употреба «.

Това потвърждава последния край на Hangouts.

Провеждайки чатове с Allo и видео разговори с Duo, няма смисъл да имате безплатни Hangouts. И така Google затваря API на Hangouts за трети страни. За частни потребители Hangouts умира. За бизнеса ще остане жив.

От 25 април API на Hangouts повече няма да работи

Момчетата от Mountain View искат да прекратят Hangouts, поне за лична употреба. Тъй като имайки Allo и Duo, няма смисъл да поддържате друг API. И така, Google уведоми трети страни, че API на Hangouts няма да работи от 25 април

Така че, ако сте използвали API, от този ден нататък той ще бъде безполезен. Но това не означава, че приложенията, които използват Hangouts, няма да са налични след този ден. Сега използването му ще бъде предимно бизнес. Въпреки че със сигурност ще продължи да работи с други комуникационни инструменти като Slack или за срещи. Със сигурност ще го видим.

Какво мислите за всичко това? Ще ви липсва ли Hangouts?

Популярна тема