Приложения за задачи за Android 2017

Съдържание:

Приложения за задачи за Android 2017
Приложения за задачи за Android 2017
Anonim

Няма по-добър начин да започнете 2017 от това да имате приложения за задачи за Android, за да можете да поддържате всичко актуално и да се възстановите от Коледа, царе… от всички тези събития, които ние са имали през последните седмици. Време е да се върнете към нормалното, да работите, а за да го направите, трябва да се организирате. Един от най-добрите начини да се върнете към тази поръчка е с тези приложения за задачи за Android 2017

todoist 9 новини
todoist 9 новини

Приложения за задачи за Android 2017

Най-добрите приложения за задачи за Android 2017:

  • Списък със задачи. С бележка 4, 7, SplenDO е едно от най-добрите приложения за управление на задачи в календар за деня. С джаджа за Android. Можете да го изпробвате безплатно, защото това е най-доброто, което ще намерите.
  • Todoist Това приложение вече е популярна дума, защото позволява много повече опции от обикновено приложение за задачи. Дори е професионален, защото за да извлечете максимума от него, ще трябва да платите (но си заслужава, ако търсите нещо професионално). Има оценка 4, 4 и е един от любимите ми.
  • Моят списък със задачи. Просто, красиво и работещо приложение за задачи за Android с 4, 7 клас. Понякога простотата е радостта.
  • Wunderlist Пълно и красиво приложение за списък със задачи, с доста успешен интерфейс и не се губи. Най-доброто, което ще намерите в тази област от приложения за задачи. Всичко е катастрофа. Това приложение има оценка 4,5 и разбира се се счита за едно от най-добрите.

С приложенията за задачи за Android можете да имате всички задачи, които чакате да изпълните на вашия смартфон, като създавате групи от задачи, с етикети, с дати… така че вземете всичко, което предложите. Това са може би най-добрите, което и да изберете е добър избор.

Изтеглете тези приложения за задачи за Android 2017, те са безплатни

Надяваме се, че сте харесали тези приложения за задачи за Android 2017 Можете да ги изтеглите всички безплатно за вашия смартфон сега. Много имат професионална версия (анализирайте, ако имате нужда от нея). Но ви препоръчвам да ги инсталирате и да видите кой е вашият любим от всички тези, за да кажете на другите потребители. Трудно е да се избере, защото всички са добри (и има много други в Play Store, които можете дори да опитате безплатно).

Наслаждавайте се и успех с тези задачи!

Популярна тема