5 приложения за подобряване на вашите селфита

Съдържание:

5 приложения за подобряване на вашите селфита
5 приложения за подобряване на вашите селфита
Anonim

Ако харесвате селфита, ще ви хареса това, което ви предлагаме днес, защото искаме да поговорим с вас за 5 приложения за подобряване на вашите селфита Ясно е, че много неща влияят върху получаването на добро селфи, но ако имате стил, добър сте в това и знаете как да позирате, сега ви трябва само приложение, за да се възползвате от възможностите на камерата на терминала.

Image
Image

5 приложения за подобряване на вашите селфита

Това са 5 приложения за подобряване на вашите селфита:

  • Retrica: несъмнено един от най-популярните и популярни. Мнозина го използват, за да качват страхотни снимки, които са подписани с това „риторично“име. Това приложение е безплатно и има 4, 3 бележка. Най-доброто, което ще намерите в магазина за изтегляне. Можете да гледате видеоклипа на Retrica (този по-горе) и да изтеглите приложението по-долу.
  • B612: Със странно име, това приложение ви позволява да правите и персонализирате снимките си в най-голяма степен. Ще можете да излезете страхотно с невероятните ефекти, които съдържа. Също с нота 4, 3. Можете да го проверите, защото ви гарантирам, че ще останете изумени, и е безплатно.
  • Meitu (китайско приложение): Това приложение с китайско име е безценно и вярвате или не, то е едно от най-добрите. Не се страхувайте, защото името е на китайски. Безопасно е. Хиляди потребители вече го имат и вече го тестват и е страхотен. Изтеглете го безплатно. Има нота 4, 4.
  • Камера за селфита за красота: Това приложение ви позволява да изглеждате много по-красиви в селфита. Ако искате да изглеждате много по-добре, отколкото сте, това приложение прави магия, защото гарантирам, че ще ви изненада. Безплатно е и има оценка 4.
  • BeautyPlus: това приложение има оценка 4, 3 и за мен е най-доброто от всички тези, защото ги изпробвах всичките и ми подейства добре. Въпреки че поставя Plus е безплатен. Тя ви позволява да нанасяте различни тонове грим върху лицето и ще излезете много по-добре. Това приложение е страхотно, трябва да го изпробвате сега, когато е безплатно.

Надяваме се, че сте харесали тези приложения. Ще намерите всички тях достъпни за Android за изтегляне от предишните връзки и ще можете да правите най-добрите селфита от вашия Android, защото ще излезете много по-добре с ефектите има.

Надяваме се, че сте харесали тези 5 приложения за подобряване на вашите селфита! Кое предпочитате?

Популярна тема