Xiaomi Mi TV 4: Характеристики и цена

Съдържание:

Xiaomi Mi TV 4: Характеристики и цена
Xiaomi Mi TV 4: Характеристики и цена
Anonim

Момчетата от Xiaomi ни изненадаха на CES 2017 с представянето на техния нов смарт телевизор. Това е Mi TV 4 на Xiaomi, , който съответства на най-тънкия телевизор на XIaomi досега, толкова е тънък, че ще се удивите веднага щом го видите филтриран в изображение, защото не нямам отпадъци. Независимо дали сте фен на Xiaomi или на телевизори, ще ви впечатли. Лошата новина е, че няма да можем да му се насладим в Испания. Можете да видите дизайна на този Xiaomi Slim TV по-долу.

Xiaomi Mi TV 4
Xiaomi Mi TV 4

Xiaomi Mi TV 4: Характеристики и спецификации

Що се отнася до спецификациите на Xiaomi Mi TV 4, имаме телевизор за избор между 43, 55 или 65 инча с панел в Пълна разделителна способност HD или 4K въз основа на избрания размер. В допълнение, той има модулна система, която го прави много тънък, 37% по-тънък от Mi Mix. Казваме ви в цифри: само 4, дебелина 9 милиметра

Това е интелигентен телевизор толкова готин, че е безценен. Ако винаги сте мечтали за телевизор като този, сега няма да кажете не на този нов залог на Xiaomi, въпреки че, както вече ви казахме, в нашата страна няма да го имаме, така че това не е добра новина. Ясно е, че се подобрява във всички аспекти, както в системата за изкуствен интелект PatchWalll Тази система ще ни препоръча съдържание.

Ще можете да се насладите на най-новите технологични стандарти. И е страхотна новина, че Xiaomi потвърди, че Mi TV Bar ще бъде обратно съвместим с Dolby Atmos за по-добър звук.

Но това не свършва тук, защото готови ли сте да се насладите на HDR? Всичко това и много повече в изисканото оборудване на Xiaomi за 2017 г., новият му телевизор.

Xiaomi Mi TV 4: Пускане и цена

Тези нови Mi TV4 ще бъдат пуснати и пуснати на пазара през 2017 г. в Китай. Цената ще бъде около 1500-2000 долара, в зависимост от избраната версия. Очевидно телевизорът, който няма лентата, Mi TV Bar, ще бъде по-евтин, около $1500 или по-малко.

Какво мислите за този отбор? Искате ли?

Популярна тема