Moto 360 2: Потребителско изживяване, мнения

Съдържание:

Moto 360 2: Потребителско изживяване, мнения
Moto 360 2: Потребителско изживяване, мнения
Anonim

Ако харесвате Moto 360 2, когато прочетете това, което ще ви кажа, ще ви хареса повече, защото несъмнено е един от най-изгодни смарт часовници с Android Wear , които можете да закупите. Дизайнът е страхотен, цената също е страхотна, а във функционалностите предлага повече или по-малко това, което всеки друг по-скъп смарт часовник. Това го прави чудесен вариант за закупуване дори сега, защото ще надстроите до Android Wear 2.0.

мото-360-2015г
мото-360-2015г

Moto 360 2, потребителско изживяване

След няколко месеца с този Moto 360 2, изживяването е добро Първоначално имах съмнения дали да го купя или не, защото не бях убеден от дизайна. Но от първия момент ми хареса (в моя случай имам момичето, това от предишната снимка вдясно от всичко). Дизайнът и материалите са добри, той е здрав и този модел се предлага с кожена каишка.

Какво да подчертая за часовника?

  • Сменяеми циферблати.
  • Сменяеми презрамки.
  • Евтино (по-малко от 200 евро, ако го вземете на разпродажба / втора употреба).
  • 1 ден резервна батерия.
  • Известия за всичко (съобщения, приложения, обаждания…).
  • Брой стъпки.
  • Бийтове (ще можете да знаете своите тактове).
  • Moto Body работи чудесно.

Ето същината на Moto 360 2. От всички умни часовници, които съм пробвал, той е най-добрият за цената си. Защото всичко е добро и има необходимата технология, за да се възползва максимално от него. Ако търсите умен часовник с Android Wear, който се надгражда, на добра цена и с добри функции, това е една от най-добрите опции, които все още можете да закупите.

Не мога да намеря нищо негативно за него. И положителни много неща.

Но важен ли е смарт часовникът?

Очевидно не е от съществено значение. Това е просто още една джаджа. Смартфонът е от съществено значение Но ако сте фен на технологиите и искате да сте наясно с всичко, което се случва на мобилния ви телефон, без да се налага да гледате at it, можете да знаете всичко само като погледнете часовника. Пазя го само за това.

Защо ми е часовник, който показва само часа, когато мога да имам такъв, който прави много повече неща? Дори четете WhatsApp от смарт часовника под душа! Ако харесвате технологията и имате пари да я купите, аз я пробвах на ваше място. Ако смятате, че няма да се възползвате от него, можете да опитате Mi Band 2, той работи страхотно и за цената си е добра алтернатива.

Имате ли този часовник или бихте искали да го имате? Какво мислите?

Популярна тема