Proof Wearable, гривна, която измерва нивото на алкохол в кръвта

Съдържание:

Proof Wearable, гривна, която измерва нивото на алкохол в кръвта
Proof Wearable, гривна, която измерва нивото на алкохол в кръвта
Anonim

Proof Wearable това е страхотна алкохолна гривна Това ще дойде със 100 чудеса, защото ни дава да знаем по всяко време нивото на алкохол в кръвта, което имаме в кръвта си, така че е впечатляващо да знаем дали е възможно да вземем колата в нашия щат или не (и да ни спаси от евентуална глоба и загуба на точки от карти). Това е възможно, защото идва с някои сензори, които анализират нивото на алкохол и дават норма в грамове, което е стандартната единица за контрол на дрегера.

устойчив на носене
устойчив на носене

Достойна за носене, гривна, която измерва нивото на алкохол

От Proof Wearable, с тази впечатляваща гривна ще можете да следите нивото на алкохол в кръвта си. Тъй като интегрира някои сензори, които могат да анализират нивото на алкохол в кръвта, за да дадат процент. Тази скорост ви казва дали можете да шофирате или не.

С тази гривна можете да излезете да купонясвате и няма да се притеснявате или да се чудите дали сте готови за шофиране или не, защотозащото просто трябва да носите за да ви каже дали сте пили и дали можете да шофирате или не трябва (защото можете да получите глоба).

Тази гривна иска да избегне глоби и загуба на точки Така че можете да знаете по всяко време на какво ниво сте, дали сте пияни и можете да шофирате, защото спечелихте не получавате глоба (нямате достатъчно алкохол в кръвта), или ако не трябва да го правите, защото ако ви спрат, ще ударите земята.

Охо, няма правна валидност, това е просто помощно допълнение

Важно е да се отбележи, че Proof Wearable няма правна валидност. Тоест може да има малък процент грешки или да не е много точен. Но хей, винаги е най-добре да опитате да пийнете малко, ако ще използвате колата.

  • Запомнете, че от 0,3 грама на литър кръв е максималното ниво на алкохол, с което можем да шофираме на пътя (според законите на нашата страна).

Искате ли да купите гривната Proof Wearable?

Разбира се, че не. Все още е финансиране. Така че може да отнеме година, за да излезе на пазара. Изглежда, че няма да е скъпо (но никога не се знае). Ще ви държим в течение.

Какво мислите за тази гривна? Убедени ли сте?

Популярна тема