Заслужавате ли въглища или подаръци? "King Advisor" ви казва

Съдържание:

Заслужавате ли въглища или подаръци? "King Advisor" ви казва
Заслужавате ли въглища или подаръци? "King Advisor" ви казва
Anonim

Винаги има приложения, които не спират да ни учудват, особено сега, когато празнуваме (въпреки че краят им е). Но ако сте един от онези, които празнуват Тримата крале, това приложение е за вас, нарича се King Advisor и ще можете да го изтеглите за Android. По принцип ви казва дали заслужавате въглища или подаръци

Още миналата година ви разказахме за това приложение King Advisor за Android, но ако все още не сте го пробвали, сега ще трябва да опитате, защото ще се посмеете. Това е приложението на Тримата мъдреци!! Не можете да го пропуснете на вашия Android, ако искате да знаете дали децата ви заслужават въглища или подаръци.

carbon-ots-kings-wise
carbon-ots-kings-wise

Заслужавате ли въглища или подаръци? Това приложение ви казва

Децата обикновено са много добри, когато искат, и много лоши в други моменти, но с това приложение ще можете да разберете дали децата ви са се държали добре или наистина заслужават въглища. King Advisor е първото приложение, създадено от Тримата мъдреци, , за да помогне на бащи и майки по целия свят да измерят поведението на децата си С това приложение, ще разберете дали синът ви се е държал добре и заслужава подарък за тези трима мъдреци, или е бил много лош и заслужава само кисели въглища.

За много родители King Advisor вече е основно приложение за тези дати и подаръци на Тримата царе. Ако искате да го опитате и да се посмеете, вече отделяте време да го направите.

Ще можете лесно да изчислите поведението на децата си. Сега, когато това приложение съществува, вече не е достатъчно да кажете „Бях добър“. Сега ще трябва да го докажете на самите трима крале с това приложение. Вече го опитахме и си заслужава, но ще трябва да го опитате сами, за да разберете дали сте се държали толкова добре, колкото си мислите тази година.

Изтеглете King Advisor, безплатно е

Не забравяйте, че можете да изтеглите King Advisor безплатно за Android от връзката по-долу, директно в Play Store.

С оценка 4, 3 можем да кажем, че не може да липсва на вашия смартфон (особено около тези дати).

Хареса ли ви приложението? Взехте ли въглен?

Популярна тема