New Balance RunIQ, смарт часовник с Android Wear за спортисти

Съдържание:

New Balance RunIQ, смарт часовник с Android Wear за спортисти
New Balance RunIQ, смарт часовник с Android Wear за спортисти
Anonim

Вече го казахме… Умните часовници с Android Wear не са мъртви. Днес на CES 2017 повече залози излизат на преден план като този New Balance RunIQ, смарт часовник с Android Wear за спортисти Това е истинско чудо, защото дизайнът и функциите са страхотни, нямат отпадъци. Така че, ако търсите добър и красив смарт часовник, особено за спорт и измерване на разстояния, изминати крачки, времена и т.н.

New Balance RunIQ
New Balance RunIQ

New Balance RunIQ с Android Wear, спецификации

Разликата на този часовник в сравнение с други Android Wear като Moto Sport е, че има Strava Това е предназначено за тези , които практикуват бяганеи искате да измерите пулса си със състезателно темпо. Освен това не е необходимо да сте свързани, защото идва с GPS проследяване.

Сред функциите на New Balance RunIQ подчертаваме:

  • 1,39-инчов AMOLED екран.
  • Процесор Intel Z34XX.
  • 512 MB RAM.
  • 4 GB място за съхранение.
  • Батерия за 1 ден (5 часа спортно измерване).
  • Гумена каишка.
  • Защита от прах. Потопяем във вода до 50 метра.
  • Други: Bluetooth, WiFi, сензор за сърдечен ритъм, GPS, Strava.

Сред характеристиките на този спортен часовник изтъкваме неговия кръгъл екран и неговия дизайн, защото това е много атрактивен смарт часовник. И има нормални характеристики, като други часовници в гамата си: процесор Intel Z34XX и 512 MB RAM, с 4 GB вътрешна памет

В противен случай имаме добри данни, като имаме мощен софтуер като Strava, насочен към тези, които бягат Същото, като имаме Вграден GPS, така че това е добра новина. За останалото искаме да подчертаем специално батерията, която ще ви издържи 1 ден като всеки друг часовник и сензорите. Много е завършен. И е удобен с гумената каишка, идеален за изпотяване и не страда от дискомфорт.

Цена и наличност на New Balance RunIQ

New Balance RunIQ струва 299 евро. Ще можете да го резервирате сега (от следния уебсайт, който ви оставяме в долната част на публикацията). Но ще бъде пускан от 1 февруари, така че има още един месец, докато го имате в дома си. Заслужава си!

Това е един от най-добрите смарт часовници с Android Wear за тази цена. Идеален е за спорт. Препоръчваме го.

Популярна тема