5 ключа защо Super Mario Run е провал

Съдържание:

5 ключа защо Super Mario Run е провал
5 ключа защо Super Mario Run е провал
Anonim

Когато Super Mario Run беше официално наличен и успяхме да го тестваме, всъщност тук можете да видите прегледа на Super Marion Run, разбрахме, че това няма да бъде Super Mario Run, който много хора очакваха.

Да, като гледахме Super Mario Run и слушахме изявленията на създателя му, разбрахме, че той няма да удари топката, която Pokémon Go удари, дори и на шега. Всъщност, само вчера, това, което мнозина смятат, беше потвърдено, само 3% от потребителите са платили за Super Mario Run. Въпреки че тази информация може да не е напълно вярна няколко други потребители са платили за играта и нейният провал се вижда отдалеч.

new-characters-super-mario-run
new-characters-super-mario-run

5-те ключа за провала на Super Mario Run

Защо Super Mario Run се провали? Искаме да разбием 5-те ключа към провала на играта, те са повече от очевидни, но все още има хора, които не ги виждат много ясно.

  • Твърде скъпо е – 10 евро е много висока цена за мобилна игра, която няма да получи повече бонус съдържание в бъдеще. Да, ако имаше покупки в приложението, щеше да е по-трудно да продължите да играете, но внезапното плащане на 10 евро не е логично. По-добре е Nintendo да беше поставила micropayments в приложението за всеки свят (щеше да е много по-лесно някой да харчи евро за евро, за да завърши всеки свят).
  • Безсмислена загуба на данни – Освен цената използването на данни и екстремно DRM правят играта боклук. Да, Super Mario Run не трябва да изтегля данни и харчи много, толкова или повече от Pokémon Go като игра, която се нуждае от тях.
  • Не стигна до Android – Колкото и хората да вярват, че Apple е по-добър, само 10% от мобилните телефони са Apple, останалите са Android. Това, че Nintendo отложи пускането си на платформата queen, е голяма грешка. Вашата голяма маркетингова кампания ще приключи, докато се появи на Android и ще съжалявате. Тук APK ще бъде наличен веднага щом излезе, но в момента няма следа.

Не разбираме защо Nintendo игнорира нищо

  • Те не слушат потребителите – Да, в случая с Pokémon Go, той е слушал потребителите да добавят подобрения, въпреки че е безплатен. В Super Mario Run никой не им обръща внимание, въпреки че плащат 10 евро за играта.
  • Не е социално – Super Mario Run е игра, която може да се играе с приятели, но няма нищо общо със социалното взаимодействие, от което се нуждаят играчите. Дори не можем да играем по едно и също време на екрана или съвместно и това го кара да губи интерес. Несоциалното не продава.

5-те ключа за провала на Super Mario Run са повече от ясни, Nintendo направи много грешки и се надяваме да се научи за следващата си игра.

Популярна тема