Купете евтино OUKITEL C5 Pro 4G

Съдържание:

Купете евтино OUKITEL C5 Pro 4G
Купете евтино OUKITEL C5 Pro 4G
Anonim

От страницата на GearBest вече можете да купите евтин OUKITEL C5 Pro 4G Този мобилен телефон е страхотен за цената си, защото има много атрактивен дизайн и интересни функции, особено ако вземем предвид, че струва само 67 евро Един от най-добрите мобилни телефони за тази цена, който ще намерите за закупуване.

За да закупите OUKITEL C5 Pro за 67 евро, трябва да въведете предишната връзка. Това е мобилна оферта преди стартирането, така че побързайте, защото приключва на 1 февруари и може да струва повече (и единиците ще се изчерпят по пътя). Можете да го гледате по-долу:

Купете евтино OUKITEL C5 Pro 4G
Купете евтино OUKITEL C5 Pro 4G

Купете евтино OUKITEL C5 Pro 4G

Този смартфон е един от най-добрите, които можете да намерите на пазара за тази цена, защото има 5-инчов екран с разделителна способност 1280 x 720 пиксела При мощност говорим за мощен носител MediaTek MTK6737 с 4 ядра на 1,3 GHz и 2 GB RAM, с 16 GB място за съхранение Мобилен телефон за 60 евро с 2 GB на RAM определено е невероятна… с този размер на екрана и добра резолюция, истината е, че има всичко, за да си я купите, защото тези на тази марка обикновено излизат добри и устойчиви.

Дизайнът е много добър, терминалът е доста красив. Във фотографския раздел имаме 5 MP камери за предната и 8 MP за задната, със светкавица. Тук леко куца, както е нормално за цената му, но ще можете да направите повече от прилични снимки, това е сигурно. Това, което искаме да подчертаем е, че идва с 4G LTE, така че можете да сърфирате бързо. Това е мобилен телефон от нисък клас, който можете да получите много евтино на разпродажба при пускането му на пазара.

Купете евтино OUKITEL C5 Pro 4G, само за 67 евро

Ако искате купете евтино OUKITEL C5 Pro 4G побързайте, защото все още има останали бройки, за да го вземете сега с тази оферта. По-късно може да бъде много по-скъпо. Няма да съжалявате, ако го купите, струва само 67 евро Можете да го купите сега от следния бутон, за да получите най-добрата цена.

buy-oukitel-c5-pro-4g
buy-oukitel-c5-pro-4g

[vc_button »Купете евтино OUKITEL C5 Pro 4G» color=»default» size=»size_large2″ href=»https://shrsl.com/?fttw»] title=

Какво мислите за този OUKITEL C5 Pro 4G? Ще го купиш ли?

Популярна тема