Налична официална актуализация на Nougat за Galaxy S7

Съдържание:

Налична официална актуализация на Nougat за Galaxy S7
Налична официална актуализация на Nougat за Galaxy S7
Anonim

Въпреки факта, че хората критикуват Samsung, че е отнело толкова време да актуализира два от най-продаваните телефони на Android пазара, корейската компания е обула бързите обувки и вече стартира актуализацията на Android 7.1.1 Nougat за Galaxy S7 и Galaxy S7 Edge

Да, преди седмица те обявиха, че актуализацията на Android 7.1.1 Nougat е достигнала края на своята бета програма и че ще пристигне през януари възможно най-скоро. Всъщност това възможно най-скоро е от същия 5 януари, тъй като много потребители получават новата актуализация. Както се очаква в тази първа фаза на актуализация, само някои потребители получават новата окончателна актуализация, за да тестват процеса на изтегляне чрез OTA и неговата работа.

home-nougat-galaxy-s7
home-nougat-galaxy-s7

Актуализацията започна, но може да отнеме известно време, за да пристигне

Да, както коментирахме, че актуализацията е започнала, не означава, че ще пристигне утре. Истината е, че някои Galaxy S7 може дори да се актуализират през февруари и тези, които зависят от оператор, за да променят актуализацията, все още може да трябва да чакат по-дълго.

Потребителите, които са получили новата версия на Android 7.1.1 Nougat на Galaxy S7, правят това с номер на версията G935FXXU1DPLR, окончателната версия. Крайно време е водещият флагман на Samsung да започне да получава новата актуализация на Nougat, тъй като бъдещият Galaxy S8 ще пристигне скоро и в предишните приготовления няма да е подходящ момент за актуализиране на смартфони.

Това е първият тест, но означава, че започва да намалява

Досега Samsung не е дал никакви официални подробности за тази ранна масивна мобилна актуализация. Някои хора вярват, че това са само тестовете, които се правят преди пускането на финалната версия, за да се провери дали сървърите са наред и дали актуализацията работи добре на повечето смартфони.

Ясно е, че след седмица или дори няколко дни новата актуализация на Nougat ще започне да пристига на Galaxy S7 и се надяваме, че нашата ще бъде една от първи да го получи. Няма да мине много време, преди да имаме своя дял от Nougat на извития екран на Samsung.

Популярна тема