Само 3% от потребителите са купили Super Mario Run

Съдържание:

Само 3% от потребителите са купили Super Mario Run
Само 3% от потребителите са купили Super Mario Run
Anonim

Много хора вярваха, че Super Mario Run ще бъде хит в App Store и всъщност тази игра постигна около 90 милиона изтегляния само за няколко дни в App Store. Сега, въпреки че изтеглянията са много, само малък брой потребители купуват пълната игра.

Повечето потребители изтеглят играта, за да я изпробват, насладете се на първите 3 нива и я оставете да остане. Някои анализатори казват, че играта е генерирала около 30 милиона долара приходи, но играта струва 9,99 долара и това означава, че само 3% от потребителите са я купили. Да, 3 милиона играчи са купили Super Mario Run, но изтеглянията са много повече. Очевидно трябваше да се очаква, че не всеки ще купи пълната игра, но 3% от потребителите е много малък брой.

анализ на супер-марио-бягане
анализ на супер-марио-бягане

Super Mario Run дим ли е?

Nintendo каза, че Super Mario Run ще излезе за Apple преди Android, защото има много пиратство в Android, но достигането на 3% в Android не би било толкова сложно потребителите на Apple и iPad също не са поставили летвата твърде високо.

Да, това е заключението, което направиха в Apple Insider, само 3% от потребителите са купили играта и истината е, че тези потребители вече са разочаровани да чуят Шигеру Миямото да казва, че няма да има ново съдържание за това заглавие.

Представете си, че харчите почти 10 евро, за да купите мобилна игра и създателят ви казва, дни след закупуването й, че играта ви няма да получава ново съдържание, че приключва в по-малко от 10 часа и че ще остане във вашия акаунт завинаги.

Каква полза за теб? Реалността е, че Super Mario Run ни разочарова много и въпреки че вече се появява в Play Store, все още е рано да се знае дали ще успее на Android, с времето, което отнема, хората вече забравят за играта. Виждали ли сте нашия преглед на Super Mario Run?

Популярна тема