FITT 360: Колие Samsung, за да запишете живота си на 360 градуса

Съдържание:

FITT 360: Колие Samsung, за да запишете живота си на 360 градуса
FITT 360: Колие Samsung, за да запишете живота си на 360 градуса
Anonim

Samsung представи нова камера, която има за цел да революционизира пазара и начина, по който го прави, позволявайки запис без ръце. Да, това е идеята на Samsung да запише живота ни с 360-градусова камера и реалността е, че трябва да бъде така. Какво струва една 360-градусова камера, с която трябва да се примиряваме?

Трябва да се каже, че в момента цялото това изобретение на Samsung, не е 100% функционално и няма да се продава в краткосрочен план, но изглежда, че новият Samsung wearable става все по-близо до реалност, въпреки че все още има няколко неща за подобряване. Реалността е, че Samsung се справя наистина добре и начинът му да се присъедини към пазара на 360-градусови камери е добър, тъй като вече има една от най-добрите камери на пазара за този тип запис.

samsung-fitt360
samsung-fitt360

Колие, което записва ежедневието ни?

Новата камера на Samsung е огърлица, която в момента се нарича FITT360 и истината е, че харесваме идеята й, защото е проектирана да върви на записа на врата ни всичко около нас.

Лента за глава на челото също би била интересна, но разбира се би била много по-неудобна, въпреки че резултатът, разбира се, би бил много по-добър. Тази яка може да ни позволи да излъчваме събитие на живо, да караме колело или някое от нещата, които обикновено правим, без да ни безпокои. Дори би било полезно да представим кулинарните си изкуства в YouTube.

Колие, което ще гравира всичко, перфектен вариант за риалити предавания

От своя страна това колие също може да бъде интересно за започване на излъчване на риалити шоута от телевизията, поне от деня, в който 360-градусовите видеоклипове са много разпространениВ момента, освен ако нямате активирани очила за това, гледането на 360 видео с нормален екран може да бъде неудобно, защото в крайна сметка пропускате много неща в сцената.

Засега секцията C-Labs на Samsung все още не е изпипала някои детайли и се надява, че FITT360 ще бъде представен като концепция на MWC, въпреки че не се очаква да бъде пуснат на пазар в близко бъдеще.

Аспекти като изгледа на брадичката на потребителя и няколко детайла все още трябва да бъдат подобрени, но приложението Around Me вече ви позволява да видите всичко, което този продукт записва. Това е пътят към виртуалната реалност… В примерния видеоклип можете да видите, че все още липсва, но е важна стъпка.

Популярна тема