Извит мобилен телефон ZTE: Изображения и слухове

Съдържание:

Извит мобилен телефон ZTE: Изображения и слухове
Извит мобилен телефон ZTE: Изображения и слухове
Anonim

Извитите телефони са на мода и момчетата от ZTE току-що ни представиха новото си предложение, с което искат да разчупят шаблона и да позволят на потребителите да се насладят на иновации на добра цена. извитият мобилен телефон от ZTE обещава, защото ако сте опитали изживяването с извивки на екраните, ще видите, че е по-удобно, отколкото си представяте, и наистина привлекателно за навигация, да не кажа че е много готино.

Както видяхме в Gadget Detected, собственият маркетинг директор на ZTE, Lu Qian Hao, пожела на всички добри решения за новата 2017 година, заедно със снимка на първия извит мобилен телефон на ZTE, което ще видите сами на следващата снимка.

zte извит мобилен телефон
zte извит мобилен телефон

Извит телефон ZTE изтече в снимки

Харесваме мобилни телефони без рамки все повече и повече и тази извита технология е бомбата от дълго време, защото истината е, че е впечатляваща. Въпреки че започна със Samsung, залагайки на извития мобилен телефон Edge, много компании следват следите му много внимателно, защото тези терминали в крайна сметка стават по-удобни и красиви, въпреки че има по нещо за всеки вкус.

Ясно е, че сме изправени пред първия извит мобилен телефон на марката ZTE. Това трябва да се отпразнува, както заслужава, защото това е чудесен начин да поздравите новата година, залагайки на нова концепция, която ZTE терминалите ще следват, или поне един, разбира се.

Това е първият извит мобилен телефон на марката ZTE

Както можем да видим на изображенията, виждаме наклон, мобилен телефон, който залага на извитите странични ръбове Можем да видим лека извивка, която не се губи и минава по цялата страна на терминала. Говори се, че ще има и двата извити ръба, но ние също не знаем със сигурност, защото виждаме само един ръб. Така или иначе изглежда добре и ни харесва.

Какво ще кажете за този извит телефон от ZTE? Как ще бъде според вас? Ясно е, че може да бъде и прототип и че няма да излезе окончателно, но всичко сочи, че ще бъде така. Както и да е, ние наистина харесваме колко добра се крие марката.

Популярна тема