Vernee Apollo 2: Първият мобилен телефон с Helio X30

Съдържание:

Vernee Apollo 2: Първият мобилен телефон с Helio X30
Vernee Apollo 2: Първият мобилен телефон с Helio X30
Anonim

Тази сутрин Vernee ни написа имейл (е, ще са го написали на хиляди компании), съобщавайки, че скоро ще представят първия мобилен телефон с Helio X30 вътре. Да, Vernee присъства на MWC 2017 в Барселона и знае, че ще представи един от първите мобилни телефони, които ще монтират MediaTek Helio X30 вътре

Истината е, че не очаквахме по-малко от марката, тъй като през октомври същата година тя потвърди, че новият Vernee Apollo 2 ще бъде един от първите, които ще монтират новия Helio X30 от китайската марка MediaTek. Този 10-ядрен процесор ще бъде дори по-добър от Helio X25 и малко по-мощен. На 27 февруари китайската марка ще направи големия скок и ще представи мобилен телефон, който ще излезе на пазара през март на цена, която все още не знаем.

vernee-apollo-2
vernee-apollo-2

Vernee Apollo 2: Звяр от всички страни

Новият Vernee Apollo 2 ще следва дизайна на своите предшественици (вероятно с 5,5-инчов екран и 2K резолюция) и шаси метално цяло тяло.

Телефонът от своя страна ще монтира страхотна камера, страхотна батерия и ще осигури убийствена производителност. Китайската марка Vernee се подобри много и Apollo е нейната отличителна черта, много мощен мобилен телефон на много разумна цена за всичко, което предлага.

Vernee Apollo 2: Мощен телефон с китайски хардуер

Единственото нещо, което не е наред с Apollo 2, не е, че това е неговият процесор, а че хората очакват страхотен мобилен телефон с процесор Qualcomm и това също ще бъде направено от Vernee през тази година. Знаем, че Vernee ще подготви Vernee Apollo 2 Pro много скоро и че ще монтира Snapdragon 835 от Qualcomm

В момента това е първото издание и е жалко, че Vernee не отиде на CES в Лас Вегас, за да представи своя нов Apollo 2 и да изпревари всички останали производители. Надяваме се да бъдем там, на събитието MWC, за да отидем разкриване на всички подробности Очаквате ли вече с нетърпение да видите новия Vernee Apollo 2? Сигурни сме, че Vernee е марка, която ще харесате много и върви много по-бързо от повечето.

Популярна тема