5-те най-добри приложения за Xiaomi Mi Band 2

Съдържание:

5-те най-добри приложения за Xiaomi Mi Band 2
5-те най-добри приложения за Xiaomi Mi Band 2
Anonim

Ако имате Xiaomi Mi Band 2, със сигурност искате да откриете 5-те най-добри приложения за Xiaomi Mi Band 2 Днес ще ви разкажем за някои много добри базирани на нашия опит, които ще можете да изтеглите безплатно от Play Store. Преди няколко дни ви казахме, че можете да персонализирате своя Xiaomi Mi Band 2 с това безплатно приложение, без съмнение то е едно от най-добрите, които можете да намерите за изтегляне. Освен това можете да видите какво може да прави това приложение от следното изображение, тъй като то е едно от най-пълните, които ще намерите, за да опитате с вашата смарт лента 2.

персонализиране-mi-band-2
персонализиране-mi-band-2

5-те най-добри приложения за Xiaomi Mi Band 2

Това е нашата селекция от най-добрите приложения за Xiaomi Mi Band 2 Това е разнообразна селекция, в която ще намерите всякакви приложения. Ще можете да изтеглите всички тях от Play Store безопасно и безплатно. Те са безплатни приложения за собствениците на Xiaomi SmartBand 2. Това означава, че може да не работи, ако имате друга версия на гривната.

  • Notify & Fitness for Mi Band Първото препоръчано приложение не може да бъде друго освен това, защото е възможно най-доброто. Перфектно приложение, което ще можете да използвате заедно с официалното приложение на Xiaomi, за да изстискате опциите от вашата гривна. За да ви даде представа, това приложение е безплатно и има оценка 4. Сред функциите, които подчертаваме LED цвят за известия, джаджи за вашия смартфон и функция за будилник Това е най-забележителното нещо в това приложение. За да имате всичко това, трябва да инсталирате това безплатно приложение от Google Play.
  • Mi Fit Официалното приложение на Xiaomi не може да липсва. Ще ви е необходимо това приложение, за да свържете и регистрирате вашата гривна, ако искате да използвате официалното приложение на Xiaomi, за да го направите. Хората, които имат проблеми със синхронизирането, могат да използват алтернативни приложения. Но със сигурност работи много по-добре от преди години. Това е официалното приложение и не може да липсва на вашето устройство, особено сега, когато е на испански. Той има оценка 3, 2, тъй като въпреки че е официален, той създава проблеми в много терминали и потребителите не го прощават. Но обещава да се подобри.
  • Трик: ако видите, че не работи за вас, можете да регистрирате своя Xiaomi Mi Band с друго алтернативно приложение или да изтеглите по-стар Mi Fit APK

  • Fix-it за Mi Band 2 Това е типичното приложение, което няма да повярвате, че съществува, но истината е, че е страхотно, защото ви помага даотстраняване на неизправности Ще можете да разрешите типичните грешки при синхронизиране, които се появяват все повече и повече. Така че, ако го имате, инсталирайте го, за да го поправите. Не може да липсва и на вашето устройство. Потребителите го смятат за съществено. Въпреки това има оценка 3,5 за реклама, понякога може да е досадно, но приложението е безплатно, ние го прощаваме и ви го препоръчваме да го пробвате, защото няма да ви струва нищо.
  • Google Fit Ако търсите добро приложение за фитнес, това на Google е едно от най-добрите, които ще намерите в Google Play. Играе на сигурно. Има нотка 4 и е безплатна. Все още има много за подобряване, но интерфейсът е чист и предлага добро потребителско изживяване. Можете да го използвате заедно с вашия Xiaomi smartband 2, за да извлечете повече от вашата гривна и да сте във форма с Google. Това приложение е задължително и за много смарт часовници. Използваме го на Moto 360 2 и работи доста добре, но както вече ви казахме, смятаме, че все още има място за подобрение.
  • По-добър известител за Mi Band Това приложение е идеално за моя Mi Band 2. Има оценка 3, 2, защото е създавало проблеми в по-старите версии на тази гривна. Но ще можете да персонализирате известията по ваш вкус, така че вашата смарт гривна да ви предлага повече опции, отколкото имате по подразбиране. Ако искате да персонализирате известията, въпреки че първият също ви позволява напълно, това е точно за това, така че е по-леко. Безплатно е, така че не се колебайте да го изпробвате.

Това са (вероятно) 5-те най-добри приложения за Xiaomi Mi Band 2 Можете ли да ни препоръчате някое, което е по-добро? Ще се радваме да го тестваме, защото е ясно, че намирането на всички съвместими приложения е сложно, но всички те работят добре и ще ви харесат.

Надяваме се, че сте харесали нашата селекция. Не се колебайте да ни кажете кои приложения от Play Store или чрез APK използвате с вашия Xiaomi Mi Band 2. Насладете се на тези 5 приложения!!

Популярна тема