Samsung Desktop Experience за Galaxy S8

Съдържание:

Samsung Desktop Experience за Galaxy S8
Samsung Desktop Experience за Galaxy S8
Anonim

Ако Samsung иска много потребители да възвърнат доверието в марката, те трябва да правят нещата правилно, спокойно и с разум. Следователно можеха да заложат на нещо, което вече е видяно, но на което никой не е разчитал. И това е, че последните слухове показват, че Samsung иска да превърне Galaxy S8 в пълен компютър Ясно е, че ще има много мощност за това, но това ще стигне дори по-далеч.

Ако си мислите, че сте видели всичко, грешите, защото момчетата от Samsung искат да направят всичко възможно, като този Galaxy S8 е съвместим с отделен монитор, като смартфоните с Windows Континуум.

Samsung Desktop Experience
Samsung Desktop Experience

Samsung иска да превърне Galaxy S8 в пълноценен компютър

Тези слухове сочат към бъдещето на S8, с много функции, за които нямаше да знаем на MWC 2017, но ще трябва да изчакаме до април на събитието в Ню ЙоркЗнаем, че този терминал ще бъде най-мощният на Samsung до момента и ще бъде много добър. Знаем също, че бутонът за навигация ще изчезне и че сензорът ще бъде под предното стъкло.

Но имаме повече данни…поради последния силен слух. Всичко показва, че Galaxy S8 може да работи с отделен монитор. Нещо като това, което мобилните телефони с Windows вече правят с Continuun.

Но също така знаехме, че няма да е точно същото. Няма да имате нужда от докинг станция, за да свържете двата монитора и самата клавиатура и мишка. Надяваме се, че Samsung Desktop Experience ще ни даде друг много по-добър свят, по-скоро като напълно самостоятелен компютър. Това е новата функция, върху която Samsung вече работи за новия си флагман, с която представя, за да надхвърли това, което някога сме си представяли.

Galaxy S8 може да бъде натиснат повече с пакетите

Първо се говореше за 6-инчов Galaxy S8 и сега това. Ясно е, че се стреми да увеличи продуктивността, подобно на Microsoft Office пакета, за да извлече максимума от това устройство.

Samsung се стреми да увеличи възможностите на Galaxy S8. Ясно е, че между едно и друго, те ще могат да създадат флагман от 10. Със сигурност ще се продаде сам. Какво мислите за този нов Galaxy S8? Смятате ли, че Samsung прави иновации с тази функция?

Популярна тема