Clan Chest се завръща в Clash Royale

Съдържание:

Clan Chest се завръща в Clash Royale
Clan Chest се завръща в Clash Royale
Anonim

Това е вторият път, когато разполагаме с Clan Chest в Clash Royale Преди около две седмици за първи път разполагахме с Clan Chest в Clash Royale и ви казваме как се играе и трикове за вземете много корони вече от предишната връзка. Наистина не е лесно, но ако вашият клан е активен, можете да го получите за 2 дни. Този сандък е страхотен, защото в замяна на това ще получите голям за себе си, пълен с писма. За целта ще трябва да добавите корони възможно най-бързо в рамките на определеното време, за да получите повече или по-малко голяма награда.

chest-clash-clash-royale
chest-clash-clash-royale

Върнете сандъка на клана в Clash Royale

Ако все още не сте играли Clan Chest на Clash Royale, трябва да знаете, че днес, 2 януари, той отново е достъпен за кланове Клановете ще могат да се насладят на сандък на клана, за който трябва да участват всички членове на клана. В някои може да се установят определени правила, като например, че всички играчи трябва да даряват по 10 крони на ден.

Как да получа короните? Както ви казахме в предишното ръководство, получавате корони, като печелите нормални битки Короните, които печелите, отиват при вас и към клана, и двете едновременно. Добавяте от двете страни, така че получавате повече сандъци. Колкото повече корони спечелите в битките си, толкова по-скоро ще отворите сандъците. Този от клана има чича, защото е в сътрудничество с всички членове на клана, но накрая ще се види кой член е дарил най-много. Но след като всички корони са вътре, всеки може да отвори своя сандък на клана и да се наслади на наградата.

Как мога да разбера колко крони получава всеки член?

От клана > и информация > сандък > оттам ще видите списъка с предишното изображение. Всички потребители, които вече са участвали и тези, които не са. Тези, които вече са го направили, ще имат определени корони от дясната страна. Опитайте се да вземете колкото можете повече!!

Всеки клан има свои правила, 10 на ден на член е идеално

Колко е необходимо да се играе, за да получите сандъка до максимум? Сътрудничество 10 крони на ден на член трябва да са достатъчни, защото това са много крони. Това, което мнозина правят, е да намалят малко трофеите, за да ги вземат по-бързо, но се уверете, че можете да се изкачите по-късно.

Надяваме се публикацията да ви е била полезна. Ако влезете в играта сега, ще видите, че сандъкът на клана се е върнал. Насладете се!

Популярна тема