Как да разбера кой е спрял да ме следва в Instagram

Съдържание:

Как да разбера кой е спрял да ме следва в Instagram
Как да разбера кой е спрял да ме следва в Instagram
Anonim

Един от въпросите, които все повече и повече потребители задават е как да разбера кой е спрял да ме следва в Instagram Ясно е, че социалната мрежа за снимки е много популярна, ние може да се каже, че става все по-популярен, че няма да изпаднем. Така че, ако искате да знаете кои хора вече не искат да знаят нищо за вас в Instagram, ще разберете. Освен това ще можете да го направите с безплатно приложение за Android, без да опитвате странни инструменти (то е 100% безопасно).

знаете-кой-вече-не-ви-следи-в Instagram
знаете-кой-вече-не-ви-следи-в Instagram

Как да разбера кой ме е спрял да следва в Instagram

Crowdfire е приложението, което го прави възможно и безплатно. Ще ви каже кой е спрял да ви следва в Instagram и много други функции, които ще откриете сами от приложението.

След като приложението бъде изтеглено, просто го отворете и влезте с вашия акаунт в Instagram. След това изчакайте известно време, за да се зареди информацията, не трябва да е повече от 5 секунди. В момента, в който ви показва информацията, можете да видите сами кой е престанал да ви следва в Instagram Това е най-ефективният начин, който познаваме досега.

Това е толкова лесно, колкото да отворите приложението, да влезете и това е, за да получите цялата информация наведнъж. Ще можете да виждате хората, които следвате и тези, които не ви следват И ако искате да си отмъстите, трябва само да натиснете червения бутон, който ще намерите вдясно, да спре да го следва Можете също така да видите много други опции, ако ви се сторят интересни. Това приложение е от съществено значение, особено ако искате да познавате хората, които вече не ви следват Но можете също така да управлявате акаунта си в Instagram, като например публикации, така че да не се губи и е много пълно за бъди свободен.

Изтеглете Crowdfire безплатно от Play Store

Ако искате да го изпробвате, просто изтеглете Crowdfire за Android, който е безплатен Можете да управлявате множество акаунти, ако предпочитате. Чудесно е!! Опитайте Crowdfire няма какво да губите, като го направите сега. Ще можете да знаете кои хора вече не ви следват в Instagram (и много други тайни).

Популярна тема