HTC U Ultra: слухове за 6-инчов фаблет HTC

Съдържание:

HTC U Ultra: слухове за 6-инчов фаблет HTC
HTC U Ultra: слухове за 6-инчов фаблет HTC
Anonim

Събитие на HTC ни очаква следващия 12 януари На този ден може да се случи нещо голямо в тайванската фирма. Ето защо искаме да поговорим с вас за HTC Ocean Note или HTC U Ultra, новият смартфон на компанията, който обещава да достигне върха. Ясно е, че това, което смятахме, че ще бъде HTC Ocean Note с неговите 6 инча, сега може да бъде HTC U Ultra, тъй като открихме U на поканата, което може да означава нещо.

Но от @OnLeaks, този човек ни потвърди, че всъщност ще имаме HTC U Ultra. Впечатляващ 6-инчов фаблет, с който HTC иска отново да докосне върха. Ще успее ли?

HTC U Plus
HTC U Plus

HTC Ocean Note или HTC U Ultra: Слухове

Остават 11 дни, докато разберем - вероятно - всичко за новия HTC U Ultra. Знаем, че ще се предлага с 6-инчов екран. В момента не знаем всичко на 100%, защото има още много дни, докато разкрием повече за това, което ни очаква.

Може да няма 3,5 мм жак за слушалки Това умира на много смартфони, така че HTC може да бъде следващата марка, която ще го премахне от своите телефони. Възможно е това да се случи, разбира се, но ние ще бъдем много внимателни, за да го потвърдим скоро. Това, което също се надяваме е, че ще се предлага с двойна камера и USB Type-C, като конкуренцията, когато искат да продават.

Какво още чакаме? Какво казват слуховете?

Нямаме много повече информация. Ясно е, че очакваме интересни функции на терминала да добавим към количката, като сензор за пръстови отпечатъци, USB Type-C и без жак Що се отнася до цветовете, възможно е да имаме в черно, бяло и синьо. Също така залагане на двойна SIM

Това е всичко, което събираме през последните няколко седмици. Ще видим с какво ще ни изненадат момчетата от HTC, защото техният успех отново зависи от терминали като този. Да видим дали потребителите са склонни да изберат 6-инчов…

До 12 януари ще знаем много повече със сигурност.

Какво очаквате от HTC?

Популярна тема