Как да разберете кои приложения са актуализирани на вашия Android

Съдържание:

Как да разберете кои приложения са актуализирани на вашия Android
Как да разберете кои приложения са актуализирани на вашия Android
Anonim

Днес искаме да ви поговорим за страхотно приложение, с което да започнете 2017 г. така, както заслужавате. С това приложение ще можете да знаете приложенията, които се актуализират на вашия Android, като това е важно преди всичко да знаете дали приложенията, които вече не сте инсталирали, продължават да се актуализират в същия начин. Има приложение, което е в състояние да шпионира поведението на приложенията, знаейки промените и кога са били актуализирани. Без отпадъци!!

Бъдете много внимателни, защото телефонът ви може да актуализира приложения, които вече не сте инсталирали. Днес ще ви разкрием как можете да разберете. Приложението, което прави това възможно е App Watcher за Android.

приложения-които-се-актуализират-в-андроид-се-изтриват
приложения-които-се-актуализират-в-андроид-се-изтриват

Как да разберете кои приложения са актуализирани на вашия Android

App Watcher е задължително приложение за Android, защото ви информира за приложенията на Play Store, които се актуализират, и ви информира за промените в приложенията. Това приложение е шпионско приложение, в което не се съмняваме, но функцията, която изпълнява, е добра и се оценява от потребителите.

Защото с това приложение за наблюдение на приложения за актуализиране ще можете да знаете промените на приложенията след актуализацията, новите функции, корекции на грешки,и т.н.йени

Но това не свършва тук, защото една от страхотните функции е, че дори ви уведомява за актуализации на приложения, които не сте инсталирали на Android … така че вие може да е наясно с всички промени, които са в приложенията, които имате на мобилния си телефон, както и тези, които нямате. Разширяване на обхвата ви от възможности, без да се налага да въвеждате файла на приложението един по един.

Характеристики на App Watcher:

  • Ръчни и автоматични актуализации.
  • Бутон за споделяне.
  • Бързи клавиши, за да видите какво е ново/променено.
  • Известие за актуализация.
  • Архивирайте в Диск.
  • Филтри.

Това приложение предлага много възможности. Ясно е, че е от съществено значение, дотолкова, че потребителите са го оценили с 4, 3 от бележка. Също така е безплатно, така че не може да липсва от вашия терминал.

Изтеглете App Watcher за Android безплатно

Ако искате да знаете всичко, което се случва с приложенията на вашия Android, трябва , за да изтеглите App Watcher за Android, безплатно. Изтеглете го сега от връзката по-долу!!

Опитахте ли вече? Какво мислите?

Популярна тема