Как да персонализирате Xiaomi Mi Band 2

Съдържание:

Как да персонализирате Xiaomi Mi Band 2
Как да персонализирате Xiaomi Mi Band 2
Anonim

Ако имате Xiaomi Mi Band 2, можете напълно да го персонализирате, за да видите на какво е способна тази смарт лента. Без съмнение това е едно от най-добрите съотношение качество-цена на пазара, но най-доброто нещо или това, което не знаете е, че все още можете да персонализирате Xiaomi Mi Band 2много повече. Това ще ви позволи да получите повече опции във вашата интелигентна гривна Xiaomi, защото не се губи.

Момчетата от Xiaomi винаги вършат страхотна работа със своите джаджи. Истината е, че те не спират да ни изумяват. И в този случай не може да бъде по-малко, защото с приложение ще можете да го направите по-забавно от всякога.

customize-mi-band-2
customize-mi-band-2

Как да персонализирате Xiaomi Mi Band 2

Notify & Fitness for Mi Band е приложението, което ви позволява да персонализирате Xiaomi Mi Band 2. Има безплатна опция и платена PRO опция, така че можете да стиснете възможностите на гривната.

Това са някои от функциите, които добавя:

  • Mi Band 2 мига с персонализиран цвят, когато получите известие По този начин никога повече няма да пропуснете съобщение или известие за обаждане. Всички те са предимства, защото по подразбиране не идва и сега с това приложение ще можете да го направите по-готино и функционално.
  • Виджет със стъпки и състояние на батерията на Mi Band. Ще можете да разполагате с джаджи на смарт гривната. Тези две са от съществено значение.
  • Функция за събуждане. Ще можете да изберете определена персонализация, за да се събудите сутрин и по този начин да знаете, че тази вибрация е тази, от която се нуждаете, за да се събуждате всеки ден, изглежда глупаво, но е много полезно.

Тези функции работят за Mi Band 2, 1S и 1. Дори не се нуждаете от официалното приложение, ако не искате. Работи добре и е безплатен. Въпреки че, както ви казахме , имаме PRO версия, в случай че искате повече функции Добрата новина е, че е на испански и можете да я изпробвате сега безплатно, сигурен съм, че знаете как да извлечете максимума от него!

Изтеглете Notify & Fitness за Mi Band безплатно

Можете да изтеглите Notify & Fitness за Mi Band от Google Play Store, безплатно,, за да персонализирате своя Mi Band 2 максимално. Опитахте ли ги вече? С оценка 4, както ние, така и другите потребители на магазина сме много доволни.

Препоръчваме го.

Популярна тема