Clash Royale може да свърши играта

Съдържание:

Clash Royale може да свърши играта
Clash Royale може да свърши играта
Anonim

Ако играете Clash Royale, със сигурност целта ви винаги е била да имате 4000 трофея. Но ако сте ги постигнали, сега вашата цел трябва да бъде да продължите да се катерите, докато не победите рекорда си всеки ден. Но новината, която чухме от момчетата в Reddit е, че може да завършим играта Clash Royale Това би било страхотно. Не знам дали наистина може да е добра идея или лоша, но със сигурност е интересна и днес е новина, особено за феновете на играта.

Реакции на Clash Royale
Реакции на Clash Royale

Endgame на Clash Royale

Clash Royale може да приключи играта в бъдещеАко погледнем играта сега, можем да кажем, че тя няма край. Тоест можете да поставите войските си на максимум и да спечелите всички предизвикателства. но никога не можете да победите играта напълно, защото тя е безкрайна, така да се каже. Винаги ще има някой с повече трофеи от вас по-горе (особено ако живеят от това, защото има много играчи, които го правят или които минават през кутията, за да бъдат в първия топ).

Но това, което е ясно е, че всичко може да се промени към по-добро. Особено за потребители, които играят от първия ден, но които не могат да преминат през кутията, за да подобрят своите войски и следователно им отнема повече време за качване. Следователно екипът по програмиране на Clash Royale ще ще създаде игра над, за да можете да победите играта.

Защо се говори за края на играта?

Защото може да изглежда малко повтарящо се Въпреки че все още е пристрастяващо, тъй като на всеки 15 дни имаме нова карта (обикновено), много потребители са малко извън, защото играчите са на върха можем да кажем, че са безплатни… те са като на друго ниво, тъй като мнозина живеят от това благодарение на YouTube канали и турнири.

Ето защо те биха работили върху създаване на финална игра. Имайте предвид, че това може да доведе до нищо, но може да бъде интересно… особено за наистина добри играчи, които не могат лесно да накарат войските си да достигнат максимум.

Какво мислите?

Популярна тема