Как да редактирате снимки в Telegram

Съдържание:

Как да редактирате снимки в Telegram
Как да редактирате снимки в Telegram
Anonim

Ако използвате Telegram, искам да ви кажа една тайна: възможно е редактирайте снимки в Telegram. Работата е там, че е възможно също така, въпреки че го използвате всеки ден не сте намерили тази опция, защото точно тя не е лесна за намиране. Да ви кажа честно, въпреки че знаех, че съществува от дълго време, никога преди не бях попадал на него допреди няколко дни, така че искам да ви кажа как да редактирате снимки в Telegram

предимства на telegram пред whatsapp
предимства на telegram пред whatsapp

Как да редактирате снимки в Telegram

Една от функциите на Telegram, която не се губи, е тази, която ви позволява да редактирате снимки в Telegram. Това е страхотно, защото ще можете да извлечете максимума от приложението за съобщения.

Стъпки за редактиране на снимки в Telegram

  • Отворете Telegram.
  • Влезте в чата на контакт.
  • Отидете в галерията и щракнете върху изображение.
  • Не натискайте изпращане!!
  • Щракнете в центъра на изображението (не за да активирате отметката за избор, а за да отворите изображението).
  • Сега ще видите четка за редактиране и лице.
  • Щракнете върху горното, за да редактирате снимката и ще видите възможността да добавите стикери и декорации към вашите снимки. Можете да персонализирате снимките си както със стикери, които сте изтеглили, така и с нови, за да се забавлявате максимално с новата Telegram.
  • Когато сте готови, ще получите опцията за изпращане.

Внимавайте да не изпратите снимката в момента, в който щракнете, за да я изберете. Първо трябва да го отворите, редактирате и след това да го изпратите. След това можете да го запазите в галерията и да го изпратите на когото искате.

Не се появявате? Напишете ми коментар, който ви е помогнал

Ако не се появи, не се колебайте да актуализирате Telegram до най-новата версия, но от Google Play. И ако имате проблеми с намирането му, можете да ми оставите коментар. Както вече ви казах, знаех, че тази функционалност съществува, но не успях да я намеря. Въпросът е да го отворите от Telegram, преди да изпратите снимка на контакт, така че да ви даде достъп до функциите за редактиране, много забавно с маски и стикери

Надявам се да ви хареса да знаете как да редактирате снимки в Telegram!!

Популярна тема