5 приложения, за да се справите добре с новогодишния махмурлук

Съдържание:

5 приложения, за да се справите добре с новогодишния махмурлук
5 приложения, за да се справите добре с новогодишния махмурлук
Anonim

Как започна годината? Надяваме се, че с много здрав крак. Ето защо искаме да поговорим с вас за 5 приложения, за да се справите добре с новогодишния махмурлук, така че да мине още по-добре. Защото съм сигурен, че сте излизали до късно вчера и тази сутрин все още сте яли шоколад с чурос… затова искаме да поговорим с вас за някои добри приложения, с които наистина можете да се насладите днес и да започнете годината на десен крак. Ще говорим за някои от най-добрите приложения за годината, за да персонализирате снимките си и да си прекарате добре

MSQRD за Android
MSQRD за Android

5 приложения за справяне с новогодишния махмурлук

Това са най-добрите 5 приложения за справяне с новогодишния махмурлук. За да увековечите и персонализирате новогодишните приложения с филтри и ефекти и някои други забавни игри.

  • Prisma Ако сте направили много снимки в новогодишната нощ, сега ще можете да ги персонализирате с най-добрите филтри за Android. Това приложение е избрано за едно от най-добрите за годината, основно за 2016 г., така че ще ви е необходимо, за да останат снимките в края на годината в историята. Ще бъдат много готини!!
  • Редактор на снимки Създател на колажи. Това приложение също ще ви позволи да създавате забавни фотоколажи с вашите снимки. Те ще бъдат готини и професионални. Ще ги публикувате в Instagram и Facebook и всички ще бъдат изумени. Идеален за публикация в края на годината!!
  • MSQRD. Ако сте махмурлук в леглото, можете да се забавлявате много с това приложение за Android. Популярното приложение за премахване на кожата в реално време. Страхотно!
  • Clash Royale. Един от най-добрите планове е да прекарате махмурлука в игра на Clash Royale. Това е пристрастяваща игра и ще ви държи пристрастени в продължение на много часове. Това е сигурно!! Избрана е за най-добрата игра за 2016 г.
  • Коледни стикери. Коледа още не е свършила, остават Три крале и много подаръци тепърва предстоят. Така че това приложение ще ви позволи да продължите да се наслаждавате на тези дни със снимки с коледни мотиви, които ще ви изненадат.

С тези приложения можете по-добре да се справите с новогодишния махмурлук. Колко сигурно е, че не можете да не пиете малко повече, отколкото трябва! Надяваме се, че харесвате тези 5 приложения за справяне с новогодишния махмурлук.

Харесвате ли приложения? Знаете ли нещо по-добре да започнете годината с десния крак?

Популярна тема