Съдържанието за възрастни се появява във Facebook Live

Съдържание:

Съдържанието за възрастни се появява във Facebook Live
Съдържанието за възрастни се появява във Facebook Live
Anonim

Със сигурност сте наясно с тенденцията на Facebook с Facebook Live или видео на живо. Това е страхотно, защото много хора могат да започнат да стриймват видеоклипове. Проблемът е липсата на филтри, които в момента откриваме във Facebook Live Този проблем е толкова сериозен, че е промъкване на съдържание за възрастни във Facebook Live Въпреки че се предполага, че е забранено, в момента те не са внедрили филтри или алгоритми, които да откриват това съдържание и да го изтриват, блокират или просто не позволяват да се излъчва.

Има много социални оплаквания, които са възникнали във връзка с факта, че има съдържание за възрастни в социалната мрежа, но в предавания на живо, толкова много хора биха могли и го използват. Въпреки че Facebook в момента изглежда се грижи повече за фалшивите новини… но вече работи върху алгоритъм за ограничаване на съдържание за възрастни във facebook live

съдържание за възрастни във facebook-на живо
съдържание за възрастни във facebook-на живо

Съдържание за възрастни изтича във Facebook Live

В момента, както ви казахме по-горе, няма начин да се открие това излъчване на съдържание за възрастни във Facebook Live Но Facebook вече е предупреден и работи по алгоритъм за него. Когато е наличен и работи, той ще предотврати разпространението на този тип съдържание.

Този алгоритъм все още не е активен. Дори самите хора от Facebook не са уточнили кога ще пристигне. Единственият начин да спрете съдържанието за пълнолетни е чрез потребителски доклади Това е единственият начин да цензурирате акаунтите или видеоклиповете, които се излъчват директно със съдържание за възрастни.

Ако видите съдържание за възрастни във Facebook, можете да подадете сигнал

Както ви казахме, това работи, но разбира се, не е незабавно. Това означава, че идват няколко доклада, Facebook ги разглежда и блокира. Но междувременно видеото на живо продължава да се излъчва… въпреки че е съдържание за възрастни.

Когато Facebook разполага с работещ алгоритъм, този проблем ще престане да съществува. Засега не сме попаднали на нито един от тези видеоклипове във FB, но докладът на Mashable, който ви оставяме по-долу, ясно показва, че вече е имало и все още има много случаи, както виждаме в предишните изображения.

Популярна тема