Flyme OS може да се инсталира на телефони, различни от Meizu

Съдържание:

Flyme OS може да се инсталира на телефони, различни от Meizu
Flyme OS може да се инсталира на телефони, различни от Meizu
Anonim

Meizu е добре позната китайска марка, всъщност е почти толкова известна, колкото Xiaomi. Meizu има операционна система, наречена Flyme OS, тази система се характеризира с добра производителност и в същото време й липсва чекмеджето за приложения като операционни системи като MIUI.

MIUI е наличен от дълго време на други телефони, които не са Xiaomi. Сега Meizu ще направи същото с Flyme OS Meizu винаги е бил известен с това, че прави много добри мобилни телефони и най-вече с монтирането на процесори на Samsung, известния Exynos, в своята висока гама. Неговият слой за персонализиране изобщо не е лош, всеки, който е одобрил Flyme OS, е осъзнал, че предлага много достойно Android изживяване.

Нов мощен MEIZU
Нов мощен MEIZU

Flyme OS вече може да се използва на устройства, различни от Meizu

Flyme OS вече присъства в таблет от висок клас от марката JD, наречен JDTab. Този таблет има най-съвременен хардуер, много подобен или може би дори по-мощен от MiPad 2.

Meizu представи Flyme OS 6 преди известно време и включва много нови функции, които не се основават само на фейслифт. Той включва новия двигател One Mind AI, за да направи слоя по-интелигентен, конфигурацията на до 3 пръстови отпечатъка за влизане в различните пространства според пръста, използван за отключване на терминала, и добави някои 1000 оптимизациикъм системата, за да стане по-мощна и ефективна. Той също така добави много подобрения към своята версия за таблет, пусната преди няколко месеца.

Ясно е, че няма да видим Flyme OS инсталирана на телефони и таблети от най-добрите марки, които вече имат свой собствен слой за персонализиране, но може да бъде добра отправна точка за всички онези производители, които търсят прилична алтернатива на стоковия Android и всъщност е по-добра Flyme OS от повечето слоеве, събрани от повечето второстепенни китайски производители. Бихме искали да видим Flyme OS на повече от едно устройство и да не я оставяме да се разминава с две или три марки, които я поддържат.

Популярна тема