Изтекъл дизайнът на LG G6: Немодулен и черен

Съдържание:

Изтекъл дизайнът на LG G6: Немодулен и черен
Изтекъл дизайнът на LG G6: Немодулен и черен
Anonim

LG я уби. Да, корейската марка трябваше да коригира стратегията си за серията LG G и тази 2017 г. може да промени нещата, така че нейният флагман да успее да продаде толкова, колкото очакват, или повече.

Серията LG G винаги е била с отлично качество, но година след година има проблеми, които ги карат да намаляват продажбите си (или поради повреди в терминалите, или поради концептуален проблем). В случая на LG G5 модулната мобилна концепция не вървеше добре, в случая на LG G3 експериментирането с голям 2K екран беше проблем през цялото време и LG G4 се смята за най-добрият от последните 3. Сега, с LG G6, марката трябва да се издигне отново в средата на конкурентен пазар и да успее да продаде повече мобилни телефони от останалите.

lg-g6-заден филтър
lg-g6-заден филтър

LG G6 разкрива своя дизайн и ние го харесваме

Новият дизайн на LG G6, който чака да бъде официален, изтече през Fone Arena и истината е, че го харесваме. Новият LG G6 няма да избере модулния дизайн и може да се предлага в матово черно или лъскаво черно.

LG не само коригира концепцията, но и формата на разпространение, преди няколко дни новина потвърди, че този път LG ще се опита да ускори пускането на пазара на G6, за да започне да продава преди Galaxy S8 и това е много важно да се случи така или LG може да не продаде твърде много телефони.

Рендирането не е официално, но ми харесва

Изтеклият рендер на LG G6 показва много улики: настройка с двойна камера, заден сензор за пръстови отпечатъци и дори немодулен дизайн. Що се отнася до слуховете, спекулира се, че LG G6 може да монтира 5,3-инчов QuadHD екран, който ще бъде преместен от впечатляващия Qualcomm Snapdragon 835

Размерите изобщо не изглеждат зле 148,8 x 72,3 x 8,3 мм, а задният панел изглежда сякаш е направен от метал и може да не може да се сваля, за разлика от LG V20. Този нов LG G6 също ще има USB Type-C, високоговорител и 3,5 мм аудио жак в горната част. Ако се захранва от новия Snapdragon, той трябва да включва Quick Charge 4.0 и се спекулира, че ще има и безжично зареждане

Накрая остава само да говорим за гланцираното и матово черно покритие, което потребителите харесват толкова много. Ако това най-накрая е новият LG G6, потребителите може да са много щастливи да го видят на пазара.

Популярна тема