Изтеглете Super Mario Run от Google Play

Съдържание:

Изтеглете Super Mario Run от Google Play
Изтеглете Super Mario Run от Google Play
Anonim

Ако сте мислили, че Марио няма да дойде в Android, трябва да знаете, че Nintendo направи крачка и вече има играта много по-близо до Android, отколкото си мислите. Да, Super Mario Run вече е достъпен в Google Play, въпреки че в момента не може да бъде изтеглен на телефона ви.

Засега единственото нещо, което можете да направите на страницата Super Mario Run в Google Play, е да се регистрирате за предварителна регистрация, така че приложението да ви уведоми, когато стартира официално приложение. Да, може би се чудите какво е за вас, че Nintendo представи играта в Google, без да е пристигнала официално, и това е, което се питаме.

super-mario-run-наличен-на-google-play
super-mario-run-наличен-на-google-play

Защо Super Mario Run е в Google Play?

Nintendo увери, че Super Mario Run ще бъде достъпен изключително за iOS за ограничен период от време и че играта ще излезе за Android през някъде през 2017 г. Това време през 2017 г. може да бъде в началото на годината и може би Nintendo е осъзнал някои важни неща.

Засега ще потвърдим, че няма официална дата на пускане, но имаме нашите подозрения, че Nintendo може да пусне Super Mario Run за Android много скоро поради няколко причини:

  • Nintendo уверява, че има много по-малко пиратство в iOS, отколкото в Android, но не е осъзнал, че бизнесът е в Android, където 9 от 10 устройства носят Android в телефона. Каква е ползата от стартирането на игра на по-малко пиратска платформа, ако има една десета от играчите?
  • Интересът към Super Mario Run избледнява бързо, играта успя да събере около 14 милиона долара през първите 3 дни, но сега ентусиазмът на играчите намалява доста бързо е игра, която има само 3 безплатни нива. Ако ентусиазмът е напълно загубен, пристигането им на Android може да бъде катастрофа след всичко, което са инвестирали в маркетинговата си кампания.
  • Ако искат пари, играчите ще трябва да изтеглят платената игра и ако искат да бъдат изтеглени, трябва да стартират играта и може би нова версия от друга компания ще засенчат, като изпълнят плановете си.

Мислите ли, че сме прави? За нас е ясно, че освен ако няма поверителен договор, подписан с Apple за ексклузивност за X време, Nintendo очаква с нетърпение да пусне Super Mario Run на Android Ако играта е толкова близка до изглежда Super Mario Run APK вероятно ще изтече скоро, тук ще можете да изтеглите Super Mario Run APK, когато е наличен.

Популярна тема