Битките в Clash Royale ще струват 1 скъпоценен камък от 1 януари 2017 г

Съдържание:

Битките в Clash Royale ще струват 1 скъпоценен камък от 1 януари 2017 г
Битките в Clash Royale ще струват 1 скъпоценен камък от 1 януари 2017 г
Anonim

Лоши новини за феновете на Clash Royale, защото битките в Clash Royale ще струват 1 скъпоценен камък от 1 януари 2017 г. Напоследък сме принудени да плащаме скъпоценни камъни практически за всичко, като в новите предизвикателства на играта, толкова много, че преди няколко дни трябваше да платим 100 скъпоценни камъни, само за да участваме в предизвикателството на електрическия магьосник. Това е много голям брой скъпоценни камъни, но сега със 100 скъпоценни камъни можете да водите 100 различни битки на арената. Това е лоша новина, защото досега беше безплатно, но от 1 януари 2017 г., за да играете Clash Royale, ще трябва да платите 1 скъпоценен камък на битка

Спомняте ли си изображението по-долу, когато плащахме по 1 монета на битка? Сега ще струва 1 скъпоценен камък, за да играете битка в Clash Royale.

първи впечатления от clash royale
първи впечатления от clash royale

Платете 1 скъпоценен камък за всяка битка в Clash Royale от 1 януари 2017 г

Погледнете внимателно предишното изображение, защото в началото на Clash Royale, за месец януари, трябваше да платим 1 монета на битка, което беше доста, защото много пъти бяхте без монети и имахте да изчакате или да минете през касата. Сега вместо 1 монета на битка е 1 скъпоценен камък В момента играта вече изисква скъпоценни камъни за много неща:

 • Класическо предизвикателство: 10 скъпоценни камъка.
 • Голямо предизвикателство: 100 скъпоценни камъка.
 • Гигантски / магически / супер магически сандъци: зависи от арената, струва повече или по-малко скъпоценни камъни.

Е, към това се добавят нормалните битки.

 • Цена за нормална битка: 1 скъпоценен камък.

Но как да получа скъпоценни камъни в Clash Royale?

Има няколко начина. Обикновено в сандъците имате няколко безплатни скъпоценни камъни всеки ден. В безплатни сандъци, сандъци с корони, сребърни сандъци… всеки сандък, който ви докосне, винаги крие скъпоценен камък, така че отваряйте колкото можете повече сандъци всеки ден.

Друга опция е плащане:

 • 80 скъпоценни камъни: 0,99 евро.
 • 500 скъпоценни камъка: 4,99 евро.
 • 1200 скъпоценни камъни: €9,99.
 • 2500 скъпоценни камъни: €19,99.
 • 6500 скъпоценни камъни: €49,99.
 • 14 000 скъпоценни камъни: €99,99.

80 скъпоценни камъни ви дават за 80 битки и струват по-малко от едно евро

Реакции в Clash Royale
Реакции в Clash Royale

Ще можете да играете 80 игри само с 1 евро. И дори много пъти дори няма да се налага да плащате, защото всеки ден ще получавате безплатни скъпоценни камъни в сандъците… така че ще можете да играете битките така или иначе. Със сигурност си спомняте, че когато играта излезе, трябваше да плащате монети, за да играете битки, сега трябва да плащате скъпоценни камъни.

 • Всяка битка, която водите на арената, ще струва 1 скъпоценен камък.
 • Клановите битки са безплатни.

Целта е винаги да играете сериозно и да прекратите измамите, които много потребители правят, така че някои кланове да събират повече от други… много потребители се оставят да бъдат спечелени и там са случаи, демонстрирани във видеоклипове в YouTube. Сега всяка битка ще ви струва 1 скъпоценен камък. Ако похарчите 1 евро, можете да играете 80 битки.

Ще влезе в сила от 1 януари 2017 г.

Какво мислите за тази новост в играта? Мислите ли, че много играчи ще напуснат Clash Royale сега, когато скъпоценните камъни ще трябва да се харчат за нормални битки? Честит първи април, тази новина е публикувана на 28 декември.

Популярна тема