Cheat за Super Mario Run: Придвижвайте се ръчно по картата

Съдържание:

Cheat за Super Mario Run: Придвижвайте се ръчно по картата
Cheat за Super Mario Run: Придвижвайте се ръчно по картата
Anonim

Super Mario Run за мобилни устройства е пълен успех. Въпреки че не е пуснат за Android, вече можете да откриете триковете, които Nintendo са подготвили за нас. Всички вярват, че Super Mario Run е безкраен бегач и че Марио трябва да напредва автоматично по картата, но истината е, че има трик, който ни позволява да го управляваме ръчно.

Да, както го чувате, с този трик можете да накарате Super Mario Run да отиде където пожелаете Вярно е, че можете да го накарате да се движи напред-назад по картата с малко помощ от него, но с този трик можете да накарате Super Mario да прави това, което искате. Nintendo имаше скрит трик, за който повечето хора не знаеха.

ръчно управление-супер-марио-бягане
ръчно управление-супер-марио-бягане

Как да поемете ръчно управление на Super Mario Run?

Докато нашата колежка Андреа играеше, почти по погрешка, тя откри трика, който досега беше публикуван само в Японски форуми Истината е, че трикът не беше достигнал Запад, защото никой не беше спрял да прочете трика в Weibo или не го разбра добре.

За да поемете ръчно управление на Super Mario Run, трябва само да следвате тези стъпки, това е много по-лесно, отколкото изглежда, въпреки че може да не се получи в началото.

  • Трябва да напреднете през играта до свят 1-3. Да, това е, измамата е достъпна дори в безплатната версия на играта, която ни позволява да играем свят 1-3 с ръчно управление.

С този трик завършването на Super Mario Run ще бъде лесно

Потребителите, които имат платената версия, ще могат да завършат играта с това ръчно управление без никакъв проблем. Както можете да видите на изображенията, ръчното управление ни позволява да изберем в коя посока искаме да напредне Марио и ще бъде много по-лесно да минаваме през световете и да правим екранни снимки на играта.

  • В този свят има много скрити тръби, но благодарение на една от тях, в третия прозорец на свят 1-3, ще трябва да влезем точно в тази тръба които посочихме. Ако влезем в тази тръба, Марио ще се върне обратно и напречната глава ще излезе сега.

С тази нова напречна глава можем да поемем контрола над Марио и да изберем ръчно или автоматично управление. Ако правим малки натискания, Марио ще напредва ръчно както искаме и ако продължим да натискаме от едната или другата страна, той ще възстанови непрекъснатото си бягане напред. Какво ще кажеш? Опитахте ли вече новия трик? 28 декември е денят на невинните в Испания, честит ден на невинните.

Популярна тема