UMiDIGI Z Pro с 26 MP двойна задна камера и евтино

Съдържание:

UMiDIGI Z Pro с 26 MP двойна задна камера и евтино
UMiDIGI Z Pro с 26 MP двойна задна камера и евтино
Anonim

Момчетата от UMI разработват впечатляващ телефон, който ще бъде първият телефон на марката под името UMiDIGI. Може да се каже, че този терминал има същите характеристики като Umi Z обаче има нещо, което изобщо не очаквахме, защото допълнително добавя впечатляваща настройка на камера с двоен обектив с 2 x 13 MP камери Това е премиера на MediaTek, така че което е първият терминал, който го показва.

UMiDIGI Z Pro
UMiDIGI Z Pro

UMiDIGI Z Pro с 26 MP двойна задна камера

Този впечатляващ терминал се отличава преди всичко със задната камера. Знаем, че ще заложите на 13 и 13 MP сензори Sony IMX258. Плюс 13 MP предна част за селфита.

Това е мобилен телефон, предназначен за феновете на фотографията, които се обръщат към смартфона, за да увековечат най-добрите си моменти, защото несъмнено е един от най-добрите мобилни телефони, които ще можете да закупите за тази цена (което се надяваме ще бъде привлекателен).

Този UMiDIGI Z Pro залага на две 13 MP двойни камери и сензор SONY IMX258. За предната камера също ще можете да правите добри селфита, защото залага на 13 MP сензор със Samsung, с добра мека светлина за най-добри ефекти и добри селфита.

UMiDIGI Z Pro е първият MediaTek с двойна камера

Без съмнение, UMiDIGI Z Pro има причина да се похвали, защото потребителите, които търсят това в сърцето на MediaTek, скоро ще го имат на разположение. Това със сигурност ще се хареса на потребителите и много ще го купят. Не можем да отречем, че има огромна прилика с новия iPhone 7 на Apple

Каква цена очакваме за UMiDIGI Z Pro?

По отношение на цената, можете да купите UMiDIGI Z Pro за $329. Въпреки че това е най-скъпият мобилен телефон от тези момчета до момента, той е евтин, защото сме изправени пред висок клас на цена от среден клас. Не можем да пренебрегнем, че това е краставица във всички отношения.

Версията с една камера ви струва около $279,99

Важно, предварителната продажба започва на 4 януари.

Абонирайте се и вземете $60 отстъпка при покупка на UMiDIGI Z Pro

И можете да се насладите на $60 отстъпка, ако се абонирате от тази страница (единиците с отстъпка са ограничени). Ще намерите поле с вашия имейл, за да се абонирате.

Надяваме се, че сте харесали този UMiDIGI Z Pro. Ще го купите ли?

Популярна тема