Купете Doogee Y6 Max на оферта за 144 евро

Съдържание:

Купете Doogee Y6 Max на оферта за 144 евро
Купете Doogee Y6 Max на оферта за 144 евро
Anonim

Ако харесвате големи телефони, може би тази статия е за вас. Новият Doogee Y6 Max 6.5-inch е страхотен мобилен телефон с голям екран на смешна цена и всъщност го рекламират като несравнимо мултимедийно изживяване, стига да го вземете в джоб.

Очевидно 6,5-инчовият екран може да ви предложи добро мултимедийно изживяване, но размерът е толкова различен от 5-инчов мобилен телефон, че може да не е алтернатива за всички джобове. Ако искате да знаете какво носи този мобилен телефон, ще ви кажем по-долу, но ако искате да го вземете само за 144 евро, щракнете тук, защото те са готови.

buy-doogee-y6-max-оферта
buy-doogee-y6-max-оферта

Какво трябва Doogee Y6 Max, за да е толкова добър мобилен телефон?

Марката Doogee не е толкова известна като другите марки, но през последните години направиха нещата толкова добре, че сега предлагат мобилни телефони с много добра производителност за много малко пари и неговите спецификации говорят сами за себе си.

Спецификации на Doogee Y6 Max

  • 6,5-инчов дисплей с FullHD резолюция.
  • Осемядрен процесор MediaTek MTK6750 @ 1,5 GHz.
  • 3 GB RAM.
  • 32 GB памет.
  • 13 MP задна камера със сензор Samsung и 8 MP предна камера с AF и зрителен ъгъл от 83 градуса.
  • Те не са забравили за Bluetooth 4.0, GPS, A-GPS и 4G LTE (две SIM) покритие с честотите, използвани по целия свят. Да, Doogee Y6 Max е съвместим с честотната лента 800 MHz, която използваме за 4G в Испания.
  • Телефонът има заден четец на пръстови отпечатъци и има впечатляваща батерия от 4300 mAh, въпреки че това е необходимо за големия му екран, особено ако прекарваме много часове екранно време. денят.
doogee-y6-max-3d
doogee-y6-max-3d

Мобилният телефон, освен че се наслаждава на тези впечатляващи спецификации, също е произведен във висококачествено метално цяло шаси, има екран, който ви позволява да гледате 3D изображения и да се наслаждавате много добър звук благодарение на висококачествен аудио DAC.

Ако искате да вземете едно от тях, възползвайте се, защото има малко останали бройки и бутонът за купуване може да ви отведе до рекламата без оферта, ако помислите два пъти. Телефонът идва с Android Marshmallow и персонализирана система, която ви позволява да правите интересни неща, като възможността за клониране на приложения, са добавени функции, които го правят интересна опция.

[vc_button »Купете Doogee Y6 Max» color=»default» size=»size_large2″ href=»https://shrsl.com/?fpnm»] title=

Популярна тема