Телефони Oukitel, които ще се актуализират до Android 7 Nougat

Съдържание:

Телефони Oukitel, които ще се актуализират до Android 7 Nougat
Телефони Oukitel, които ще се актуализират до Android 7 Nougat
Anonim

2016 е годината, в която китайските смартфони вече са част от живота ни. Да, малко по малко китайските марки се интегрираха на Запад и сега не е толкова рядко да видите мобилен телефон Xiaomi, Oukitel или Cubot на Запад (наред с други марки).

Китайската марка Oukitel е една от онези, известни със своите мобилни телефони със страхотно качество и издръжливост, в същото време, когато пусна някои мобилни телефони с най-големите батерии на пазара, тя има мобилен телефон с до до 10000 mAh капацитет и това е цифра, която граничи с лудост. Сега тези телефони са по-фокусирани върху пазарна ниша, но това не им попречи да пуснат някои опции за всички аудитории Преди няколко дни анализирахме Oukitel U15S и истината е, че ние бяхме впечатлени.

преглед-oukitel-u15s
преглед-oukitel-u15s

телефони Oukitel, които ще се актуализират до Android 7 Nougat

Екипът на Oukitel вече разкри списъка с телефони, които ще се актуализират до Android 7.0 Nougat през 2017 г. и истината е, че 6-те най-добри модела на компанията са в него:

  • Oukitel U7 Plus
  • Oukitel U15 Pro
  • Oukitel U15S
  • Oukitel K6000 Pro
  • Oukitel K1000
  • Oukitel C5 Pro

Това са 6-те мобилни телефона, които са потвърдили, че ще се актуализират, въпреки че някои като Oukitel U20 Plus, мобилен телефон с двойна камера, също могат да се актуализират, но компанията не е потвърдила, че ще го направят. Би било странно, ако U20 Plus не получи актуализацията като една от най-новите им версии

Известно е, че актуализациите ще пристигнат чрез OTA и първите може да пристигнат през февруари 2017 г. на Oukitel U7 Plus. Вторият от марката, който ще бъде актуализиран, ще бъде най-продаваният K6000 Pro и последният може да бъде K10000, защото е един от най-малко продаваните.

Също така беше разкрито, че Oukitel K6000 ще получи Android Marshmallow, за да актуализира остарелия Android 5.1, който има, и малко други. Радваме се да видим, че компания като Oukitel се грижи за своите телефони, но би искала да ги види всички в списъка, въпреки че изглежда, че това не е възможно. Ще бъдем внимателни, в случай че Oukitel добави някоя последна минута към списъка.

Популярна тема