2017 Sony Xperia XZ изтече

Съдържание:

2017 Sony Xperia XZ изтече
2017 Sony Xperia XZ изтече
Anonim

Sony изглежда не иска да спре да произвежда мобилни телефони. Въпреки загубите в този сектор, марката Sony отказва да изчезне от пазара на мобилни телефони и истината е, че ние им благодарим, защото техните пускания са много добре фокусирани и в общи линии ние много харесва телефоните ви.

Марката Sony е много популярна сред запазените потребители или потребителите, които имат Sony Xperia и това е така, защото Sony изобщо не са лоши мобилни телефони, но към днешна дата те изглеждат малко остарели по отношение на дизайн и тегло. Новият Sony Xperia XZ може да отбележи значителна промяна е, че изтичането на информация разкрива неща, които Sony трябва да направи следващата година, ако иска да продължи да рискува.

xperia-xz-2016
xperia-xz-2016

2017 Sony Xperia XZ: Страхотен смартфон, който ще следва пазарните стандарти?

Изглежда Sony не иска да изостави знака и марката си с конкретния си дизайн, но въпреки това, в следващия Xperia XZ, Sony може да направи мобилен телефон без странични рамки и с извит екран. Да, извит екран е това, което всички марки искат да монтират през 2017 г. и Sony изглежда не иска да бъде по-различно.

Снимката на телефона е истинска и всички спекулират, че това може да е бъдещият Sony Xperia XZ, който ще бъде пуснат на пазара през 2017 г., въпреки че това име може да не е Sony Xperia под въпрос. Снимката ни показва предния панел на прототип на Sony, в който е много ясно, че има извит екран и конфигурация с двоен високоговорител, което може да се заключи от долния и горния изрез (въпреки че последният е само предположение).

Извит екран на Xperia: Не ви ли харесва?

Що се отнася до неговите спецификации, очевидно нищо не се знае, но се спекулира, че той може да монтира Qualcomm Snapdragon 835 вътре в него, като това е първият телефон на Sony, който също ще преодолее бариерата на 3 GB RAM, за да направите още една крачка напред в производителността тази година.

Sony трябва да даде конференция на 4 януари на CES 2017, това ще бъде ли моментът Sony да говори за бъдещ Xperia XZ? Вярваме, че времето още не е дошло. Това, което бихме искали да знаем, е дали бъдещият Xperia XZ ще има класическата устойчивост на падане и вода, която имат другите Xperia. Също така не бихме искали да видим страничен скенер за пръстови отпечатъци…

Популярна тема