Изтеглете Tigerball за Android

Съдържание:

Изтеглете Tigerball за Android
Изтеглете Tigerball за Android
Anonim

Понякога изпробваме толкова много игри, че вече не знаем какво е актуално и търсим нова, забавна, проста и ефективна игра. Да, този път Tigerball е игра, която е модерна както за Android, така и за iOS и истината е, че ако я изпробвате, ще ви се стори много забавна.

В Tigerball нашата мисия ще бъде да пъхнем топка в кофа за боклук, като прилагаме разумно законите на физиката и преодоляваме всички препятствия между тях. Единственият начин да постигнете това е с прост жест върху екрана, плъзгайки топката, където искате да отидете и с желаната сила.

изтегляне-tigerball
изтегляне-tigerball

Tigerball, игра, която ще предизвика вашите умения

Ако Tigerball е толкова модерен, това се дължи на няколко неща, които успях да осигуря без проблем, истината е, че понякога не е нужно да си толкова сложен, за да създадеш игра, просто трябва да направи основните неща добре:

  • Добър дизайн и приятелски– Tigerball има много добра графика, въпреки че е много проста игра. Очевидно те са на върха на всеки настоящ мобилен телефон и това означава, че всеки може да го използва.
  • Безплатно е – Tigerball ви позволява да играете безплатно без досадни реклами. Единственото нещо, което имате, са животи и, ако завършите животите, ще трябва да гледате видео или да изчакате да се регенерират, за да продължите да играете, но това означава, че не можете да опитвате същата фаза отново и отново, без повече, достигане ръба на отчаянието.
  • Имате нужда от умения – Ранните етапи на Tigerball са много лесни, но с напредването откривате, че заглавието става все по-трудно за завършване. Това е много, много забавна игра и ви помага да играете повече и повече.
  • Това е предизвикателство – Състезаването с нашите приятели, за да видим кой е способен да достигне най-високото ниво, е жизненоважно за постигането на добър резултат. В този аспект Tigerball не се проваля и ако вашият приятел ви каже, че е достигнал ниво 100, е време да се съберете.

Разбира се, той вече ни е пристрастил. Няма ли да го пробваш? Ако играете, най-доброто нещо е да ни кажете какво ниво сте достигнали.

Популярна тема