Най-добрата Android TV кутия на GearBest

Съдържание:

Най-добрата Android TV кутия на GearBest
Най-добрата Android TV кутия на GearBest
Anonim

Ако искате да купите Android TV Box, имате късмет, защото GearBest пусна някои от най-добрите Android TV Boxs на разпродажба Истината е, че TV Box може не изглежда полезно, но когато имате такъв и осъзнаете колко е мощен, чувствате нужда да го имате на вашия телевизор.

Android TV Box ви позволява да играете игри на вашия телевизор, позволява ви да гледате Netflix, например. TV Box също ви позволява да сърфирате в интернет с вашия телевизор на всяка уеб страница с проста клавиатура и мишка. Най-хубавото във всичко това е, че TV Box не струва повече от 50 евро и са достатъчно мощни, за да стартират повечето игри на пазара. Ако искате тук можете да видите кои са в продажба.

buy-tv-box-offer-gearbest
buy-tv-box-offer-gearbest

Най-добрият Android TV Box, Sunvell е добра марка

Вярно е, че да препоръчаш TV Box не е като да препоръчаш мобилен телефон, марките не са толкова известни и затова искаме да ти помогнем да намериш най-доброто за теб. Марката Sunvell има много добро качество TV Box и те струват много по-малко от известната Xiaomi TV Box, която също можем да намерим в GearBest на много добра цена, но има Android TV и което добавя определени ограничения.

Нашата препоръка е да вземете едно от следните:

  • T95Z Plus – Добро оръжие, способно да движи 4K, WiFi AC, 2 GB RAM, 16 GB памет и много мощност. Дизайнът му е много приятен и има малък интегриран екран, за да видите часа например.
  • T95K Pro – Той е също толкова мощен, колкото и предишния, на практика много си приличат, само че дизайнът му е много по-живописен, но също така монтира 8-ядрения Amlogic S912 и става чудо, захранван от Android 6.0 Marshmallow.
  • T95V Pro – Хардуерно е като предишните, но дизайнът му е много по-сериозен, няма екран и е много по-формален.

Без съмнение те са най-добрите, въпреки че в списъка има и други опции, които също могат да ви заинтересуват, като например такава, която има специална WiFi антена (за когато сигналът идва отдалеч) и още няколко опции. Ако искате да закупите един от тях, просто трябва да кликнете върху следния бутон.

[vc_button »Купете Android TV Box» color=»blue» size=»size_large2″ href=»https://shrsl.com/?fpnn»] title=

Популярна тема