5-те най-добри алтернативи на Apple AirPods, които можете да закупите

Съдържание:

5-те най-добри алтернативи на Apple AirPods, които можете да закупите
5-те най-добри алтернативи на Apple AirPods, които можете да закупите
Anonim

Хората си мислят, че само Apple знае как да направи скъпи слушалки, които струват пакет и звучат добре. В миналото класическите слушалки на Apple бяха едни от слушалките, които потребителите харесваха най-много, но тази година Apple отиде крачка напред и пусна Apple AirPods

AirPods на Apple са наистина добри безжични слушалки, звучат страхотно и имат страхотно качество на звука, но има хора, които искат неща, които не са от Apple И истината е, че има има много алтернативи. Някои струват повече, други по-малко и т.н. Но това, за което можете да сте наясно, е, че има икономически алтернативи. Сега, когато аудио жакът изчезва в много мобилни телефони, дойде времето да започнете да търсите качествени bluetooth слушалки и не е лесно да ги намерите, има много алтернативи и много различни цени.

xiaomi-bluetooth-спортни-слушалки
xiaomi-bluetooth-спортни-слушалки

Топ 5 алтернативи на Apple AirPods

Има евтини алтернативи, които не са по-добри от самите AirPods, но звучат страхотно и има още по-скъпи алтернативи на собствените AirPods на Apple. За да ви дам представа, струват 179 евро, така че цената е важен фактор, който трябва да вземете под внимание Има хора, които харчат 200 евро за мобилен телефон и не могат да похарчат още 200 за слушалки, т.е. защо потърсихме достойни алтернативи за всички бюджети.

Как би могло да бъде иначе, добре познати маркови слушалки са начело в списъка и въпреки че не са сходни по дизайн, новите Xiaomi Bluetooth Sport Earbuds са отлична алтернатива за тези, които търсят много високо съотношение качество/цена

Xiaomi Bluetooth Sport Earbuds – 22,63 евро

Спортните слушалки Xiaomi Bluetooth са bluetooth слушалки, фокусирани върху хората, които спортуват, но са напълно валидни за всеки и всъщност имат връзка Bluetooth 4.1, IPX4 (което издържат на пот и пръски без проблем) и също контроли на самите слушалки за контролиране на разговори.

Не са толкова дискретни като AirPods, но са проектирани да не изпадат от ухото, тежат само 17,8 грама и ни позволяват да се наслаждаваме на 7 часа живот на батерията без никакви проблем. Разбира се, те са много добро решение и за най-тесните джобове. Черните струват почти 50 евро, но белите само 22, 63, изберете този цвят при покупката.

[vc_button »Купете Bluetooth спортни слушалки Xiaomi» color=»default» size=»size_large2″ href=»https://shrsl.com/?fnar»] title=

SmartOmi – €82,99

слушалки-smartomi
слушалки-smartomi

Следващите в списъка са SmartOmi. Те приличат много на AirPods на Apple и дори имат собствена зареждаща станция, но не и кутия за батерии като Savfy по-долу.

SmartOmi има живот на батерията 5 часа, използва Bluetooth 4.1 и се сдвоява много лесно. Има важна подробност, има интегриран бутон за активиране на Google Now. Имат малък удължител, който улеснява захващането на ухото и изглеждат подходящи за спорт.

[vc_button »Купете SmartOmi» color=»default» size=»size_large2″ href=»https://www.amazon.es/Headphones-inal%C3%Wireless-inal%C3 %A1mbrico-headphones-driving%C3%B3n/dp/B01M26KQB0?tag=androidphor03″] title=

SAVFY – €85,96

безопасен
безопасен

Ако искате да похарчите малко повече, SAVFY е малко по-малко известна марка, но производителят твърди, че е направил най-малките безжични Bluetooth 4.1 слушалки в света.йени

Реалността е, че на снимките можете да видите, че те едва се открояват в ухото и всъщност никакво представяне не е загубено въпреки намаляването на размера (те имат вграден микрофон) и се радват на автономност между 2, 5 и 3 часа. Те могат да се зареждат с вградената в тях батерия до 20 пъти, така че автономността няма да е проблем. Те имат добро качество на звука и струват много по-малко от AirPods.

[vc_button »Купете SAVFY» color=»default» size=»size_large2″ href=»https://www.amazon.es/Inal%C3%A1mbrico-Headphones-Resistant-Cancel %C3%B3n-Devices/dp/B01L92ETPO?tag=androidphor03″] title=

Samsung Gear Icon X – 209 евро

samsung-gear-icon-x
samsung-gear-icon-x

Samsung Gear Icon X е алтернативата на основния си конкурент, алтернативата, произведена от Samsung. Те имат някои допълнителни функции към слушалките на Apple и цената им също е по-висока.

Gear Icon X не са никак евтини, но имат висококачествен звук и ни позволяват да измерваме сърдечната честота, нещо много важно за спортисти, които не искат да ви е неудобно с повече кабели между тях. Те са водоустойчиви и включват 4 GB вътре, за да съхраняват музика и дори не е необходимо да използвате мобилния телефон. Автономността му е повече от 5 часа без проблем.

[vc_button »Купете Samsung Gear Icon X» color=»default» size=»size_large2″ href=»https://www.amazon.es/Samsung-Gear-Icon-Headphones- white/dp/B01HGHQVT8?tag=androidphor03″] title=

Erato Apollo 7 – 269, €20

ерато-аполон-7
ерато-аполон-7

Ако все още сме готови да платим малко повече, почти 100 евро повече от цената на Apple AirPods, отиваме при марката Erato, за да се насладим на Bluetooth 4.1 слушалки със страхотно качество.

Тези Erato Apollo 7 идват с калъф за пътуване, който също така зарежда слушалките, функции за контрол на възпроизвеждането и много висока цена. Има IPX5 защита и батерията му предлага около 3 часа работа.

[vc_button »Купете Erato Audio Apollo 7″ color=»default» size=»size_large2″ href=»https://www.amazon.com/Erato-Audio-Apollo-Headphones- ear-resistant/dp/B01KVAJ2FW?tag=androidphor03″] title=

Ако не ги харесвате, можете купете Apple AirPods от магазина на Apple само за 179 евро Единственото нещо, което не работи, е автоматичното сдвояване, но те имат бутон на кутията, който ви позволява да ги сдвоите с вашия смартфон. Новите Apple AirPods изглеждат доста добри, но iFixit ги анализира и ако се счупят, не могат да бъдат поправени. Поне тези ще имат гаранция и е вероятно някои от тях да могат да се ремонтират.

Популярна тема