Купете Lenovo ZUK Z2 за 159 евро с купон в Igogo

Съдържание:

Купете Lenovo ZUK Z2 за 159 евро с купон в Igogo
Купете Lenovo ZUK Z2 за 159 евро с купон в Igogo
Anonim

Ако 2016 г. се характеризира с нещо странно по отношение на мобилните телефони, това са ниските продажби на ZUK Z2. Да, реалността е, че ние не разбираме как този грандиозен телефон на Lenovo се продава толкова малко и може да бъде намерен на смешни цени.

Lenovo ZUK Z2 може да бъде закупен сега само за 159 евро с помощта на купона Z2IG27 на Igogo и истината е, че ние смятаме, една от най-впечатляващите сделки в мрежата. За да ви дадем представа какво представлява ZUK Z2, имаме хардуер като Xiaomi Mi5, но може би подобрен, с повече място за съхранение и повече RAM. Ако искате да го купите, щракнете тук.

zuk-z2-купувам
zuk-z2-купувам

Какво има вътре в ZUK Z2?

Тъй като не искаме да пропуснете хардуера на терминала, ще го наименуваме за вас за всеки случай:

  • 5-инчов екран с FullHD резолюция.
  • Процесор Qualcomm Snapdragon 820, 2,15 GHz четириядрен, който монтира Galaxy S7.
  • GPU Adreno 530.
  • 4 GB RAM и 64 GB ROM.
  • 13 MP f/1.8 задна камера и 8 MP f/2.0 предна камера.
  • Bluetooth 4.1, GPS, Glonass и две SIM карти.
  • 4G съвместим с всички ленти в Испания.
  • 3100 mAh батерия и USB Type-C конектор.

И всичко това с Android 6 Marshmallow със слоя за персонализиране ZUI 1.9. Мобилният телефон е с много добри размери с тегло само 152 грама. И да, не са забравили за четеца на пръстови отпечатъци отпред.

Мобилният телефон се предлага в бял цвят, а също и в черен В края на статията ви оставяме връзка с бутона за покупка и не забравяйте да използвате купона, който имаме те остави в чл. Иначе флаш разпродажбата също е на много добра цена, само 170 евро.

[vc_button »Купете ZUK Z2″ color=»red» size=»size_large2″ href=»https://bit.ly/2ht3QDv»] title=

ZUK Z2 е един от малкото много, много мощни 5-инчови телефони на пазара. Има впечатляваща камера и несравнима производителност Реалността е, че не разбираме как марка като Lenovo не е продала толкова много терминали. Хората може да си помислят, че ZUK е просто още една китайска марка…

Популярна тема