Xiaomi Mi6: Слухове за неговото пускане на пазара и спецификации

Съдържание:

Xiaomi Mi6: Слухове за неговото пускане на пазара и спецификации
Xiaomi Mi6: Слухове за неговото пускане на пазара и спецификации
Anonim

Xiaomi Mi6 е бъдещето на китайската марка и разбира се хората се интересуват да знаят какво ще бъде след пускането на пазара на Mi5s. Разбира се, Mi5s далеч не е промяна, както отбелязва Xiaomi Mi5.

Mi6 е дългоочакван мобилен телефон, който заменисерията Mi5 и слуховете продължават да идват. Сега, в последната разкрита информация, се говори за дата на представяне близо до февруари и възможно стартиране през април. Да, изглежда, че Mi6 може да включва новия Snapdragon на Qualcomm, произведен от Samsung, и закъсненията на Samsung може да са това, което забавя пускането на пазара на самия Galaxy S8. Отложеното пускане на Galaxy S8 ще даде предимство на очакванията на LG за LG G6.

xiaomi-mi-mix-6
xiaomi-mi-mix-6

Какво казва бъдещето на Xiaomi Mi6?

В допълнение към датата на пускане на пазара, неговият дизайн също започна да се обсъжда, Mi6 ще бъде ултратънък мобилен телефон с четири антени, така че да има много добро покритие. Що се отнася до камерата, говори се за двойна камера с отлично качество.

Те също така не са забравили новата Mi Charge система, която може да бъде значителен напредък спрямо известното бързо зареждане, специализирана технология, която би била много по-бърза от обичайните. Всички казват, че Mi6 ще монтира бъдещия Snapdragon 835 на Qualcomm, но ако бъде пуснат през февруари, може просто да използват Qualcomm Snapdragon 830, кой знае какво всъщност ще се случи?

Това са само слухове, не можем да го забравим

Някои от слуховете също говорят за възможна промяна на процесора в зависимост от версията, спекулира се, че ще има 3 различни версии с 3 различни процесора. Ще монтира ли Xiaomi процесор, различен от Qualcomm, в серията Mi6? Ние смятаме, че не.

Това, което знаем е, че Mi6 ще бъде страхотен мобилен телефон, истината е, че виждайки какво означава Xiaomi Mi5 за пазара, не можем да вярваме на нищо друго за бъдещия Mi6. Xiaomi трябва да изиграе добре картите си и повече, когато Mi6 ще трябва да се състезава в лигата на Galaxy S8 и LG G6, борейки се срещу Galaxy S7, който ще бъде на нокдаун цена и това продължава да бъде една от най-добрите опции на пазара.

Популярна тема