3-те най-добри 8-инчови таблета с Android

Съдържание:

3-те най-добри 8-инчови таблета с Android
3-те най-добри 8-инчови таблета с Android
Anonim

Трудно е да си купиш евтин и качествен таблет и затова решихме да направим списък само с 3 таблета, които всички ще ви харесат. Да, в списъка има 3 8-инчови таблети с двойно зареждане (Android и Windows), които също имат FullHD панел с разделителна способност 1920 x 1200. Те са много сходни, но има незначителни разлики, които могат да маркират решението.

В списъка са 3 от най-добрите марки, които произвеждат таблети с двойно зареждане, Cube, Teclast и Onda Реалността е, че тези 3 марки са големите съперници и може би вашето предпочитание за една или друга марка има значение, защото цените са сходни и техните спецификации също. Да продължим със списъка. Цената му е само 85 евро (някои дори по-малко).

куб-iwork-8-въздух
куб-iwork-8-въздух

Cube iWork 8 Air

Cube е марка, която наистина харесваме и този Cube iWork 8 има всичко. Той предлага 8-инчов екран с IPS технология с много мощен хардуер: четириядрен процесор Intel Cherry Trail Z8300 на 1,84 GHz, 2 GB RAM и 32 GB памет. йени

Към това трябва да добавим изход за HDMI, двойна 2 MP камера (една отпред и една отзад), която няма да се използва за правене на снимки, а за правете видео разговори (те служат, но обикновено са доста лоши по отношение на резолюцията). Таблетът има Windows 10 и Android 5.1.

Теглото му от само 339 грама и ширината му от 9,8 мм го правят един от най-привличащите вниманието в списъка. Батерията му от 3500 mAh твърди, че има автономия за 24 часа.

[vc_button »Купете Cube iWork 8 Air» color=»default» size=»size_large2″ href=»https://shrsl.com/?fiob»] title=

keyst-x80-pro
keyst-x80-pro

Teclast X80 Pro

Той е много подобен на предишния, монтира същия идентичен хардуер и 8-мо поколение Intel HD Graphic процесор. Няма разлики в никакъв смисъл, но в своя дизайн хардуерът е практически същият със същите връзки.

Батерията му е малко по-голяма, 3800 mAh и екранът му може да има малко по-добро качество, но резолюцията и производителността са същите. Тежи 309 грама, а ширината му е само 10 мм, малко по-дебела от предишната.

[vc_button »Купете Teclast X80 Pro» color=»default» size=»size_large2″ href=»https://shrsl.com/?fiod»] title=

вълна-v80-плюс
вълна-v80-плюс

Onda V80 Plus

Същият е като предишните два по отношение на хардуер, същия екран, резолюция и всичко останало. Сега има разлика в екрана и тя е, че този, за разлика от другите два, предлага 10 точки вместо 5.

Също така предлага повече батерия от предишните, тъй като има 4200 mAh батерия и дизайнът му е най-тънкият от всички, 8,5 mm с тегло само 325 грама. Може би е най-добрият от 3-те, въпреки факта, че марката може да ви звучи малко по-малко, но цената му също обикновено е малко по-висока. В момента се продава само за 80 евро, изгодно е.

Той е направен от CNC метал и е много красив. Батерията му може да издържи 6 часа при пълен капацитет, или поне така казват.

[vc_button »Купете Onda V80 Plus» color=»default» size=»size_large2″ href=»https://shrsl.com/?fiof»] title=

Както можете да видите, те са много сходни, но La Onda е най-добрият от трите поради няколко детайла, в момента се продава за 80 евро, но обикновено струва повече от 120 евро и това прави Onda V80 Plus най-полезният в момента, но ако не е в продажба по времето, когато четете тази статия, може би един от другите два е този, който ви интересува най-много.

Популярна тема