Как да играете Super Mario Run безплатно, без да плащате

Съдържание:

Как да играете Super Mario Run безплатно, без да плащате
Как да играете Super Mario Run безплатно, без да плащате
Anonim

Въпреки че Super Mario Run все още не е дошъл за Android, това може да се случи по всяко време, защото те се наслаждават на играта от дълго време на iPhone. Ето защо днес искаме да поговорим с вас за как да играете Super Mario Run безплатно, без да плащате Има трик, който ще ви позволи да играете безплатно, на нулева цена.

Ако искате да играете във всички светове на Super Mario Run, без да плащате и стотинка, това е възможно. Защото, както знаете, има малка част от играта, която е безплатна, но за да получите всички светове в играта, ще трябва да платите 9,99 евро, но можете да го направите безплатноНо има начин да избегнете плащането за цялата игра и както четем в Phone Arena, този трик работи. Ако искате да го научите, ще ви разкажем за него по-долу.

супер-марио-бягай
супер-марио-бягай

Как да играете Super Mario Run безплатно, без да плащате

В случай, че не искате или не можете да платите 9,99 евро за всички светове, има други начини да получите пълната игра. Как мога да избегна плащането за цялата игра на Super Mario Run? Ето какво трябва да направите:

  • Опитайте да получите iTunes / Google Play карта с кредит за осребряване в App Store / Google Play.
  • Можете да получите това с приложението Cash for Apps, което е налично за Android и iOS, което вече можете да изтеглите безплатно за вашето устройство.
  • С това приложение можете да получавате точки, докато изтегляте приложения. По този начин, веднага щом имате необходимите точки, ще можете да ги обмените за вашата Google Play карта или iTunes Можете да изчакате, докато получите необходимите точки, за да ги обмените за вашата карта от 10 евро, която ще ви позволи да изтеглите Super Mario Run безплатно.

Това е начинът да изтеглите Super Mario Run безплатно. Ще трябва само да инсталирате това приложение на мобилния си телефон, да изтеглите много приложения и да изчакате кредита, за да получите картата си.

10 евро са 3000 точки, те могат да бъдат ваши сега

Стига да имате 3000 точки, ще можете да ги размените за вашата карта от €10, за да можете да изтеглите играта Super Mario Run за безплатно. Веднага след като получите точките, ще трябва само да осребрите получения код.

Надяваме се, че ви е било полезно!! В момента урокът работи за iOS (скоро и за Android).

Популярна тема